Працював в 2 компаніях   3 роки

Послуги для населення - інше, Торгівля роздрібна / Retail

Менеджер магазину

INTERSPORT

Послуги для населення - інше

2 роки 11 місяців

06.2021 - до теперішнього часу

Керуючий магазином

INTERSPORT

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 2 місяці

07.2021 - 09.2023

Історія одної компанії:
1. Почнемо з самого початку, етап підбору напрямку діяльності, та як вибір пав саме на компанію Інтерспорт… Я багато читав професійної літератури від Роберта Кійосакі до Адама Сміта. «Швейцарський бренд Інтерспорт був виведений на Український ринок компанією ЕпіцентрК» в якій і працював на той момент мій брат, дізнавшись про відкриту вакансію продавця в магазині Інтерспорт м.Одесса,Він запропонував мені спробувати реалізувати свої знання, вміння та навички в цьому магазині… Побачивши потенціал цієї компанії, я з радістю погодився. За перший місяць я був допущений лише до складської роботи(правило допуску до торгових процесів), вже через місяць після спостерігань за процесами і сервісом в торговому залі, роботою персонала з бізнес процесами я зрозумів що проблеми очевидні і я маю рішення!
2. Для початку взяв на себе роботу з наданням високого рівня сервісу в Торговому залі, і вже через 3 місяці я став одним з найкращих продавців по мережі Інтерспорт в Україні з більше ніж 50 магазинів різних масштабів і форматів.
3. Трохи цифр:
Магазин на час мого працевлаштування мав оберт приблизно ~1млн грн, за 6 місяців нам вдалось збільшити оберт і всі показники KPI ВДВІЧІ.. так як в цьому маркеті вже був сформований адміністративний штат, я запропонував представникам офісу свою кандидатуру на посаду адміністратора в будь-якому іншому магазині міста, чи навіть України, на що офіс швидко відреагував і надав таку можливість.
На посаді Адміністратора торгового залу в місті Одеса ТРЦ Сіті Центр, ми швидко змогли виявити з новоприйнятих керівником слабкі місця, замінити або посилити ( особливу увагу в магазині потребував склад, і розміщення товару) за 3 місяці, почали зростати такі показники як оберт і дохідність. І вже на 4й місяць, після налагодження всіх процесів, центральний офіс запропонував мені можливість проявити себе в ролі керівника, але вже на західній частині України в м.Тернопіль, на що я швидко погодився, так як трафік на цьому маркеті виріс в рази під час початку війни і міграції населення там треба була допомога на місце мобілізованого керівника.
В результаті зараз, цей магазин стабілізувався і йде з плюсовою динамікою в 38% до минулого року, річний оберт магазину зріс майже вдвічі, команда була набрана й навчена всім необхідним навичкам. На даний момент маємо 3 налагоджених магазини, які за рахунок стандартизації бізнес процесів, продовжують показувати одні з найкращий показників по мережі .
• Розвиток мережі магазинів
• Роздрібні мережі
• Магазин одягу

Ключова інформація

• Розвиток бренду
• Взуття
• Продажі товарів
• Продажі FMCG
• Продажи одежды
• Закупівлі товари

Навчався в 3 закладах

2023

Кам`янський коледж фізичного виховання

Тренер

Дніпро, 2017

Кам`янський коледж фізичного виховання

Спортивна Гімнастика

Кам'янське, 2017

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Чеська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

всі корпоративні тренінги від компанії ЕпіцентрК

Одеса, 2022

Додаткова інформація

The heart of sport

Все моє життя пов?язане зі спортом, активний спосіб життя, цілеспрямованість, лідерство, відданість своїй справі, відповідальність за команду/колектив все це є фундаментом в моєму житті, який був сформований завдяки спорту.

Ілля Геннадійович

Керівник торгового напряму

Дніпро

Готовий переїхати: Київ

35 000 грн.

25 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому