Працювала в 9 компаніях   31 рік 6 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Освіта

Начальник відділу продажів

ТОВ Іст-Трейд Груп

АПК (Агропромисловий комплекс)

4 місяці

07.2023 - 11.2023

Менеджер з продажу

ТОВ «Захід Агробізнес»

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 8 місяців

09.2021 - 05.2023

Спеціаліст регіональних продажів коммерційного відділу, менеджер развитку регіону

ТОВ «Суффле Агро Україна»

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 місяці

05.2021 - 07.2021

Менеджер з продажу

ТОВ "Синтез Мінерал Групп"

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 місяців

03.2020 - 09.2020

просування та реалізація РКД (рідкі комплексні добрива), робота із сільгоспвиробниками, ведення переговорів, поїздки по області. Проведення маркетингових заходів, участь у семінарах та Днях полів спільно з іншими компаніями (Сингента, Байєр, Ірригатор Україна).

Керівник Запорізького регіонального структурного подрозділу.

ТОВ «Флора»

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 4 місяці

10.2017 - 02.2020

Формування структурного подрозділу, підбір кадрів, работа з персоналом подрозділу, работа с менеджерами (організація навчання з представниками компаній, аналіз работи з клієнтською базою, аналіз та планування продажів, контроль та аналіз виконання, допомога в проведенні перемовин з клієнтами).Планування продажів подрозділу и кажного менеджера по групам товарів (ЗЗР, насіння, добрива, мікродобрива), по компаніям (Сингента, Байєр, БАСФ, Нуфарм, Лідеа, Лімагрейн, Вітера і т.д.). Ведення переговорів, наявність клієнтської бази.Работа з фін. інструментами: векселя.Підпис договорів, специфікацій, актів звірки і т.д. Участь в перемовинах з клієнтами.Работа в програмі 1С Бухгалтерія (8 версія), «Інтерфейс керівника», формування звітів реалізації по кажному менеджеру та в цілому по подрозділу, работа з карткою клієнта, работа зі звітами по складу (наявність товару, рух товару, резерв, залишок), контроль руху грошових коштів та дебіторської заборгованності, контроль документообігу (звіти).Організація работи складу и відвантаження товару, інвентаризація. Синхронізация відвантаження в сезон. Работа з представниками закордонних компаній, організація навчання для менеджерів та клієнтів, проведення спільнихх семінарів та Днів поля з сільгоспвиробниками.

Керівник відділу продажів, Керівник структурного підрозділу

ПП Бізон-Тех 2006

АПК (Агропромисловий комплекс)

9 років 2 місяці

08.2008 - 10.2017

Січень 2014 – листопад 2017 р Керівник Запорізького регіонального структурного підрозділу.

Робота з представниками закордонних компаній, організація навчання для менеджерів та клієнтів, проведення спільних семінарів та Днів поля з сільгоспвиробниками, формування структурного подрозділу, підбір кадрів, работа з персоналом подрозділу, работа з менеджерами (організація навчання з представниками компаній, аналіз работи з клієнтською базою, аналіз та планування продажів, контроль та аналіз виконання, допомога в проведенні перемовин з клієнтами. Планування продажів подрозділу и кажного менеджера по групам товарів (ЗЗР, насіння, добрива, мікродобрива), по компаніям (Сингента, Байєр, БАСФ,Дюпон, Нуфарм, Лімагрейн, Піонер і т.д.). Ведення переговорів, наявність клієнтської бази.Работа з фін. інструментами: векселя, кредитні програми з банками (Метабанк).Підпис договорів, специфікацій, актів звірки , договорів поруки і т.д. Участь в перемовинах з клієнтами разом з менеджерами.Работа в програмі 1С Бухгалтерія (8 версія), «Інтерфейс керівника», формування звітів реалізації по кажному менеджеру та в цілому по подрозділу, работа з карткою клієнта, работа зі звітами по складу (наявність товару, рух товару, резерв, залишок, звіт по партіям), контроль руху грошових коштів та дебіторської заборгованності, контроль документообігу, планування фінансових надходжень.Організація работи складу и відвантаження товару, інвентаризація. Синхронізация відвантаження в сезон. Контроль зберігання товару на складі: (температурний режим, строки придатності, фумігація). Аналіз наяності та потреби товару на складі. Контроль та аналіз заявок, доставки та відвантажень.

Вересень 2008 – грудень 2013 г Керівник відділу збуту.

Обов'язки: Планування продажів (ЗЗР, насіння, добрива). Работа з закордонними компаніями - планування, заявки, відвантаження, контроль платежів, перемовини (Сингента, Дюпон, Байєр, БАСФ і т.д.). Аналіз продажів, работа в 1 С Бухгалтерія (7 версія).Работа з филіалами підпрємства – формування структури, планування та аналіз заявок та відвантажень; работа з керівниками подрозділів и менеджерами.Работа з клієнтською базою, з сільгоспвиробниками: перемовини, заявки, відвантаження, документооіг і т.д.Додаткова відповідала за забезпечення та реалізацію мінеральных добрив в компанії (ам.селітра, карбамід, амофос, РДК, КАС, NPK) проводила перемовини з основними виробниками та постачальниками (Фосагро, Єврохим, ДніпроАзот, Украгроком и т.д.). Поставка здійснювалася вагонними та машинними партиями, зі складу, з заводу та на станцію покупця по Україні.

Менеджер із збуту

ТОВ "Агрохімсервіс"

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 років

07.2002 - 07.2008

Продаж ЗЗР, насіння, добрив. Работа з клієнтською базою по Запорізькій області.

Продавець-консультант

ТОВ "Агрос"

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 6 місяців

12.2000 - 06.2002

лаборант, вчитель біологии та хімії

СШ № 72

Освіта

9 років 2 місяці

09.1991 - 11.2000

Ключова інформація

Досвід ведення переговорів та продажів больш ніж 10 років. Досвід подбору персоналу та формування команди.

Навчалась в 2 закладах

Класичний Приватний Університет, магістратура

Психологія

Запоріжжя, 2018

Запорізький Державний Університет

Біология

Запорожжя, 1998

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Посвідчення водія категорії В

Вікторія

Керівник регіону, проекту

Запоріжжя

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому