Ключова інформація

Федуркін Дмитро

Дата народження: 18.07.1984 р. (39 років)

Місто: Дніпро

Моб. телефон: +38 (067) 732 95 73E-mail: d.fedurkin@gmail.com Ціль: Junior Python розробник/стажування/віддалена

Data аналітик розробник/стажування/віддалена

Регіон: Україна - дистанційно

ЗП – 10 000 грн.

Досвід:

Програмування:

Python - 1 рік

Створення для власних потреб парсерів для збору відкритої інформації (пов’язаною з агробізнесом) в інтернеті з наступних сайтів: tripoli.land; ukragroconsalt.com; graintrade.com.ua; agrotender.ua; nibulon.com; openagribusiness.kernel.ua; kadastr.live; opendatabot.ua; olx.ua та ін..

Створення програми для зберігання зібраних даних до БД для подальшої обробки та автоматичної публікації на телеграм каналі.

Самонавчання у створенні нейромереж для класифікації фото, рукописного тексту, прогнозування на основі торгівельної інформації форекс. В своїх роботах та навчанні найчастіше використовував наступні модулі:

numpy; tensorflow; sqlite;pandas; keras; requests;selenium; matplotlib;

json та ін….

SQL5 – 0.5 року

Створення програм для збору інформації (цін, новин) та алгоритмічної торгівлі на форекс. Для кращого розуміння принципів програмування поверхнево ознайомився з наступними модулями та мовами програмування:JS; C/C++; PHP;flask; jango; HTML/CSS;pytest;

Мої початкові роботи, на яких я навчався перші місяці:fredslikar/Turtle_game_fihter (github.com)fredslikar/tic-tac-toe (github.com)fredslikar/Ping-pong (github.com)fredslikar/AI_Keras_Lessons (github.com)fredslikar/python_practice_book_02 (github.com)

Додаткова інформація:

Зараз в тестовому режимі займаюсь невеликим сільськогосподарським бізнесом. Але через невизначену ситуацію в країні, хочу змінити вид діяльності. Вже близько 1,5 року вивчаю для себе (як хобі) мову програмування "пайтон". На самому початку навчання створив декілька примітивних ігор за інструкцією та дещо їх вдосконалив, створив кілька ігор самостійно. Мені це подобається.

Вважаю - є ймовірність того, що я можу бути вигідно корисним у роботі, бо маю досвід роботи у сфері не пов’язаній безпосередньо з програмуванням, а більше з використанням його продуктів (ПЗ обліку Navision; ПЗ по збору, аналізу та відображення даних - PowerBI; ПЗ на основі Cropio для моніторингу полів с\г виробників (супутниковий моніторинг вегетаційного періоду, опадів, внесених добрив, витрат палива, переміщення техніки та ін..).

Хочу додати, що проаналізувавши діяльність компанії Kernel у сфері закупівлі с\г продукції, де я працював, мною в 2018 р було написано дипломний проект для покращення ефективності закупівлі. І, як показала історія, компанія в подальшому розвивалась, здебільшого, цим шляхом.

Мої сфери та інтереси: аналітика, математика, торгівля, сільське господарство, програмування.

Попередні місця роботи:

Менеджер в оптовій торгівлі агропродукцією.

«Зерноторгівельна компанія» 2008 – 2009 рр.

«Кернел» - 2010 - 2021 рр.

«Суфле» - 2021 р.

«Укрдніпрогаз» - 2021 – 2022 рр.

Функціональні обов’язки:

- закупівля сільськогосподарської продукції (насіння соняшника, зернові культури) на умовах DAP, EXW, FCA на елеваторах та заводах компанії, сторонніх елеваторах та складах постачальника. - використання в закупівлі таких інструментів як форвардні договори, договори з переглядом ціни, договори з попередньою оплатою та ін.;- робота з існуючими клієнтами та залучення нових, перевірка контрагентів згідно процедур;- моніторинг ринку та конкурентів;- контроль відвантажень і правильності заповнення документів;- контроль виконання договорів та виконання обов’язків постачальників;- контроль наявності продукції на складах та елеваторах;- моніторинг посівів постачальника;- ведення переговорів;- контроль документообігу з постачальниками та елеваторами;- презентація партнерам нових програм компанії;- робота з БД постачальників в CRM системі;- загальні обсяги закупівлі згідно планів від 10 000т до 50 000т зернових та олійних культур на рік; - виконання обов’язків керівника офісу закупівель за його відсутності;- участь у програмі розвитку персоналу компанії - результат написання проекту щодо шляхів підвищення ефективності закупівлі;

Навички:- парсинг сайтів (Python, Selenium);- написання простих программ (Python)- вміння вести переговори;- досвід роботи з клієнтами;- володіння комп’ютером (MS Office (Excel, Word), інтернет), вміння користуватися офісною технікою;- навички ведення документообігу;- грамотна письмова та усна мова;

знання мов: українська - вільно; російська – вільно; англійська – А2, німецька – А0.

Освіта (повна вища):вересень 2001 р - червень 2007 р., Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», економічний факультет, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація менеджер-економіст, диплом магістра (денна форма навчання).

Особисті якості:націленість на результат, уважність до деталей, вміння працювати з великими обсягами інформації, відповідальність, комунікабельність, аналітичний склад мислення, ініціативність, порядність.

Хобі: Читання, програмування (Phython)

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Економічний/менеджмент

Харків, 2006

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Німецька

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курси підвищення кваліфікації

Київ, 2018

результат написання проекту, щодо шляхів підвищення ефективності закупівлі, які були в подальшому використані компанією.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

B

Захоплення та інтереси

читання

протягом пів року:

трейдинг

програмування

штучний інтелект

Особисті якості

Націленість на результат, уважність до деталей, вміння працювати з великими обсягами інформації, відповідальність, комунікабельність, аналітичний склад мислення, ініціативність, порядність.

Свій розділ

Додаткова інформація:

Сімейний стан: одружений.

Dmitry

Junior Python Developer

Дніпро

10 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика

Оновлено 1 тиждень тому