Працював в 5 компаніях   21 рік 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Охорона та Безпека, Медіа / ЗМІ, Будівництво, Архітектурні та дизайнерські бюро

Менеджер по роботі з клієнтами

Леруа Мерлен Україна / Leroy Merlin

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

04.2023 - до теперішнього часу

Менеджер по роботі з ключовими кліентами.

Можу надати рекомендації.

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

Охоронний холдінг "СТЕЛС"

Охорона та Безпека

2 місяці

07.2020 - 09.2020

Працював з головними кліентами кампанії,відповідав за побудову довгострокових відносин з кліентами кампанії:постійно вирішував проблеми з якими стикались кліенти,та пропонував своїм кліентам єфективне рішення для кожної окремої ситуації-оптимальне саме для їхнього бізнесу,коротше кажучи утримував постійних кліентів,вирішуючи їх проблеми за допомогою продуктів та послуг компанії. Вирішував питання по дебіторській заборгованності.

Комерційний директор

Квест Івент, та Квест-Івент Неутворк

Медіа / ЗМІ

2 роки 2 місяці

06.2017 - 08.2019

Підприємство є одним з найбільших івент-агентств України,під його керуванням знаходиться також Національний Рєєстр Рекордів України.

Відповідав за комерційну діяльність,та був менеджером з ключових кліентів(а це більше 300 великих,відомих вітчизняних,та іноземних кампаній).Провів,за період роботи, більше сотні різного рода "івентів":по всій території України,а також за кордоном.

При необхідності можу надати рекомендації.

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

Приватний забудовник

Будівництво

9 років 6 місяців

12.2008 - 06.2018

Був представником забудовника:спочатку будував,потім продавав, сдавав в оренду,як окремі будинки,так і службові приміщення, відповідав за господарську діяльність котеджного містечка,а також забезпечував охорону.

Виконавчий директор

ПКФ(промислово-комерційна фірма) БІЗНЕС-ПАРТНЕР

Архітектурні та дизайнерські бюро

10 років 2 місяці

03.1999 - 05.2009

Підприємство виробляло металопластикові вікна та двері,захисні,та декоративні ролети,москітні сітки,гаражні ворота,а також жалюзі усіх типів та видів. З невеличкого підприємства у 1999році,яке працювало,як "дилер"за ці роки виросло у потужну бізнес-структуру,з власним офісом,виробничими потужностями та розгалуженою системою дилерів по всій країні. Також виконували капітальні ремонти квартир,та виробничих приміщень,виробляли та монтували малі архітектурні форми: альтанки,перголи,гриль-будиночки.

Ключова інформація

Відповідальний,дисциплінований,не конфліктний,урівноваженний-впевненний у собі чоловік! Вмію адаптуватися до будь-якоі складної ситуаціі.Гарна фізична форма, добрий стан здоров'я ,без шкідливих звичок. Закінчив курси єкстренноі домедичноі допомоги,при КМДА,стою на військовому обліку. Громадянин України,киянин,маю дійсне водійське посвідчення категорії "В",та гарні навички водіння:водій-інструктор,та водій-випробовувач.Є досвід керування габаритними автівками:РЕНО-МАСТЕР максі,та повнопривідним РЕНО-ДАСТЕР. Ще трохи про себе:відмінні комунікативні та лідерські навички. Що до минулого досвіду:є досвід з єксплуатації та обслуговування будівль(включаючи офіс,приватні та гостьові будинки),а також організацію з нуля будмайданчика. Є повне розуміння що таке календарний план виконання робіт,а також будівельних та ремонтних послуг,є вміння вчасно та швидко реагувати на аварійні або форс-мажорні обставини,вмію контролювати та моніторити субпідрядчиків.Є досвід та розуміння забезпечення охорони різного рода об'єктів. А тепер що до нового досвіду-станом на сьогоді: є напрацювання по спілкуванню з людьми постраждалими від наслідків війни(за травень,червень,липень та серпень місяці), відвідав з гуманітарною місією більше ста населенних пунктів Броварського,Баришевського,Березанського районів та Черніговської області (за підтримки фонду АДЕО,та СОЛІДАРНІСТЬ),працював у тісній співпраці з місцевими органами влади,є розуміння загальної адміністративної структури органів влади місцевого самоврядування, та розуміння ситуації на сьогодення. Щирий. Сімейний(дружина,дитина-син). Не маю проблем з законом. Вмотивований: вірю в Нашу Перемогу,та хочу бути корисним своїй країні у тяжкі часи,маю великий інтерес до теми відбудови зруйнованого житла та допомозі постраждалим! При потребі згоден до відряджень(як короткочасних так і довготривалих).

Навчався в 3 закладах

МІПО

юридичний,господарське право.

Київ, 1996

Київський Державний Університет ім. ТГ Шевченка

психолог

Київ, 1993

Киівський Будівельний Технікум

пцб(промислове та цівільне будівництво),технік-будівельник.

Київ, 1988

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курси по програмі SE MBA/ MIM для власників бізнесу та вищого керівного складу підприємств,при Адміністрації Президента України,та за підтримки міжнародного фонду TASIC.

Київ, 1996

Навчився тайм-менеджменту,управління персоналом,бізнес-плануванню.

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

ПК(всі офісні програми). Також довелось вивчити багато програм вузькоспеціалізованих,пов'язаних з рітейлом.

Інше

Проживаю у святошінському районі (Борщагівка). При потребі можу працювати в будь-якому районі м. Київ,або навіть в інших містах та селищах.

Свій розділ

Маю власний заміський будинок,тож добре - не з чуток знаю, як функціонують усі інженерні комунікації і що саме потрібно для якісної єксплуатації споруди та ії технічного обслуговування. Вмію працювати з усіма засобами малой механізації на кшталт: бензо,електропили,генератори,стабілізатори частотної напруги та таке інше.... Можу при потребі скласти кошторис на виконання тих чи інших робот. А взагалі-то,якщо чесно,то я звик працювати в "автономному" режимі.

Володимир

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами.

Київ

56 років

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому