Працювала в 2 компаніях 19 років 7 місяців
Промисловість та Виробництво, Державний сектор
заступник начальника відділу вхідного контроля
ТОВ «Салтівський М/К
Промисловість та Виробництво
10 місяців
10.2023 - 08.2024
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Лікар ветеринарної медицини
Держпродспоживслужба
Державний сектор
18 років 10 місяців
02.2005 - 12.2023
Ключова інформація
Ветеринарний лікар з контролю та якістю харчових продуктів , простежуванність руху сировини , на всіх етапах виробництва ( сировина тваринного походження , кишкова натуральна оболонка ) контроль за виконанням ветеринарно санітарних заходів , правильність оформлення в установленому порядку супровідних документів на сировину та харчові продукти, вибірковий лабораторний контроль за умови іх сумнівноі якості та безпеки , а також при порушенні Вет сан умов в процесі приймання переробки зберігання та реалізації . Ведення відповідної документації , звітності , організація виробничого процеса . Впровадження та контроль на підприємстві всієї документації НАССП на всіх стадіях виробництва . Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів .
• Лідерські якості
• Аналітичне мислення
• Відповідальність
• Організованість
• взаємодія з відділами
• написання регламентів
• розробка внутрішньої документації
• звітність .
• Лідерські якості
• Аналітичне мислення
• Відповідальність
• Організованість
• взаємодія з відділами
• написання регламентів
• розробка внутрішньої документації
• звітність .
Навчалась в 1 закладі
ХЗВІ
Ветеринарна медицина
Харків, 2001
Володіє мовами
Українська
вільно
Курси, тренінги, сертифікати
Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів і спеціальності менеджмент
Київ , 2022
Додаткова інформація
Особисті якості
Комунікативні здібності , вміння співпрацювати з іншими , стресостійкістт , організаційні навички , аналітичний склад розуму , відповідальність , володіння ПК , власне авто , водійське посвідчення категоріі «в»
Наталя Миколаівна
Наталя Миколаівна
Керівник відділу
Харків
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому