Працювала в 2 компаніях   16 років 9 місяців

Державний сектор, Інше

Організаційна робота, діловод

Увд фсс у Вол. обл

Державний сектор

15 років 6 місяців

10.2007 - 04.2023

Спеціаліст по обліку та бронюванню

Луцький військовий комісаріат

Інше

1 рік 1 місяць

09.2005 - 10.2006

Ключова інформація

Організація та ведення діловодства відповідно до внутрішніх процедур компанії.Класифікація, реєстрація та архівування документів.Підготовка документів для затвердження та підпису керівництвом компанії.Контроль за термінами дії документів та їх обмін.Проведення інвентаризації документації.Забезпечення доступу до необхідної документації для внутрішніх та зовнішніх користувачів.робота з вхідною / вихідною кореспонденцією, факсимільні повідомлення, діловодство; робота зелектронною поштою; прийом тарозподіл телефонних дзвінків;

Реєстрація основних та кадрових наказів,особових листків працівників та особових справ,формування та передачу на зберігання документації в архів .Підготовка інформації щодо діяльності для розміщення на офіційному веб- сайті. Підготовка звітності. Організація забезпечення зв’язків із засобами масової інформації. Координація роботи зі зверненнями громадян, організація особистого прийому громадян керівництвом. Здійснення своєчасного відправлення вихідної кореспонденції.

Навчалась в 2 закладах

ЛНТУ

Управління персоналом та економіка праці

Луцьк, 2016

ІПКДСЗУ в м.Київ

Економічний

Київ, 2008

Володіє мовами

Російська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Цифрова Освіта - «Топчик»

Луцьк, 2021

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Особисті якості

акуратність в роботі з документами, вміння планувати та розподіляти свій час, усидливість, психологічна стійкість , комунікативні навички та конструктивне сприйняття критики, відповідальність, чесність і уважність до деталей. Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність та знання ділового етикету, вміння працювати в команді, врівноважена та прагну золотої середини.

Тетяна

Спеціаліст з кадрового діловодства, діловод, офіс - менеджер, адміністратор,

Луцьк

53 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому