Працювала в 1 компанії   2 місяці

Торгівля роздрібна / Retail

Менеджер с продажу

PROSTOR

Торгівля роздрібна / Retail

1 місяць

06.2017 - 07.2017

Консультація клієнтів, обслуговування за касою, виконання планових продаж, контролюваня терміну придатності товару, оновлення вітрини з товаром, виконання переобліку раз в місяць.

Ключова інформація

Досвід роботи з програмами Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Microsoft Office, PowerPoint, 3d max, Autodesk Maya, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Figma, Corel DRAW, AutoCad.

Навчалась в 1 закладі

Комьпьютерная Академия Шаг

Комп'ютерна графіка та Дизайн

Днепр, 2023

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Англійська мова

Дніпро, 2023

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Вітання! Мене звуть Олена, я спеціаліст у сфері дизайну та реклами.Моя мета – надавати високоякісні та креативні дизайнерські та рекламні послуги, щоб допомогти моїм клієнтам привернути увагу цільової аудиторії та підвищити впізнаваність свого бренду. У мене є досвід роботи з різними типами дизайну, включаючи логотипи, брендбуки, рекламні щити, листівки, веб-дизайн та ілюстрації. Я розумію важливість ефективних візуальних ефектів та створюю унікальні та яскраві дизайни, які швидко привертають увагу клієнтів. Крім того, маю досвід створення презентацій та рекламних матеріалів у соціальних мережах. Я працюю в постійному контакті з кожним клієнтом, щоб зрозуміти його потреби та вимоги та знайти індивідуальний підхід до кожного проекту. Я впевнена що мої навички та досвід допоможуть вашому бізнесу досягти нових висот у дизайні та рекламі. Буду рада спільній праці з Вами! Якщо мої навички стануть у нагоді, я обов'язково допоможу вам створити відмінний проект для просування вашого бізнесу в Інтернеті.

Елена Владимировна

Дизайнер

Дніпро

25 000 грн.

34 роки

Активно шукає роботу

проектна робота, повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому