Працював в 4 компаніях   19 років 8 місяців

Телекомунікації / Зв'язок, Транспорт та Логістика, Енергетика та Енергоносії

Керівник проектів СП

СП "Інфоком".

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 5 місяців

01.2022 - до теперішнього часу

СП "Інфоком" є національним інтернет-провайдером. Основні завдання покладені на керівника проектів – це реалізація нових рішень та продуктів у сфері ІТ безпеки для бізнес клієнтів компанії.

Начальник відділу торгівлі

Укрпошта

Транспорт та Логістика

2 роки 2 місяці

10.2019 - 12.2021

Торгівля товарами широкого вжитку є одним із чотирьох основних напрямків діяльності АТ «Укрпошта». У зоні відповідальності налічувалося близько 500 точок продажу по всій Кіровоградській області. У безпосередньому підпорядкуванні було 35 співробітників, загальна чисельність штату на підконтрольних об'єктах понад 1000 осіб.• Основні досягнення:- основний показник KPI (рівень доходу) зріс на 20 – 30%,- реалізовано проект з оптимізації структури Кіровоградської дирекції,- Реалізація проекту по оновленню автоматизованої системи для 40% відділень зв'язку.

Заступник директора з продажу,

ГК Елекро Актив

Енергетика та Енергоносії

6 місяців

05.2018 - 11.2018

Група компаній "Електро - Актив".Діяльність ДК «Електро – Актив» включає три напрями: сонячна енергетика, роздрібно-оптова торгівля електротехнічною продукцією, проектні рішення у сфері промислового електропостачання.Посадові обов'язки та функції:- організація роботи відділів В2В та В2С продажів,- організація роботи власного торгового центру,- Організація роботи складу електротехнічної продукції.У безпосередньому підпорядкуванні перебуває колектив із 30 співробітників.• Основні досягнення:За час роботи вдалося збільшити рівень продажів на 15% порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Було реалізовано два успішні проекти щодо збільшення продажів кабельно-провідникової продукції, які призвели до зростання реалізації мідного дроту на 25%.

Експерт з роботи з ключовими абонентами

Vodafone Україна

Телекомунікації / Зв'язок

14 років 4 місяці

01.2004 - 05.2018

Кіровоградська філія ПрАТ "ВФ Україна" (бренд "Vodafone").Компанія "ВФ Україна" є однією з найбільших комунікаційних компаній в Україні.Посадові обов'язки та функції:- Обслуговування великих регіональних корпоративних абонентів компанії «ВФ Україна»,- пошук нових бізнес клієнтів,- робота з регіональними державними структурами,- вирішення простих юридичних та бухгалтерських питань- Управління інформаційними потоками-аналітична робота- ведення переговорів, організація зустрічей• Основні досягненняЗа час роботи вдалося сформувати велику базу бізнес-структур та державних організацій у Кіровограді та Кіровоградській області. За час роботи сформувалися партнерські відносини з керівниками та власниками більшості юридичних осіб регіону. Близько 90% корпоративного ринку Кіровоградської області зараз співпрацює з компанією «ВФ Україна». Показник прибутковості – є одним із найвищих в Україні.

Навчався в 1 закладі

Кіровоградський інститут комерції

фінанси та кредіт

Кропивницький, 2000

Андрій

Керівник відділу продажу

Кропивницький

Готовий переїхати: Київ, Львів, Одеса, Дніпро

52 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому