Працювала в 2 компаніях   1 рік 8 місяців

IT

Middle 3D Artist

Ukraine GTA

IT

6 місяців

07.2022 - 01.2023

Мав справу з низькополігональними моделями будинків, фонарних стовбів, пам'ятників і так далі. Під час роботи у цій компанії я роширив свої навички роботи у Adobe Photoshop, а також навчився максимально оптимізовувати свої моделі, для економії полігонів без втрати деталізації.

Junior 3D Artist

TheBlack

IT

1 рік

02.2021 - 02.2022

Перший досвід роботи над мобільними проектами, а саме гіперказуальні ігри. За моєї участі було створено дві гри, "Rock Climbers" та "Roll & Crush", які зараз можна встановити у Google Play, також ще одна подібна гра була в розробці, але проект закрили. Загалом вважаю свій досвід у цій студії дуже корисним та повчальним, тоді я зрозумів, що 3D моделювання - це те чим я хочу займатися у житті. Пізніше мав досвід роботи зі складнішою мобільною грою. Подальшу долю проекту не знаю, адже після повномасштабного вторгнення Росії, я обірвав співробітництво з роботодавцем. Під час роботи я мав справу з моделями різної складності. Також моєю задачою було імпортувати моделі в ігровий рушій Unity та налаштовувати локації для тих чи інших видів завдань у грі.

Ключова інформація

3D редактор "Blender" - досвід роботи 2 роки, високий рівень навичок.
"Adobe Photoshop" - досвід роботи 1 рік, рівень навичок - вище середнього.

Додаткова інформація

Особисті якості

З дитинства я маю хист до творчості. Більше двох років тому я почав свій шлях у 3D моделюванні, вже маю досвід роботи та готовий до нових випробувань.

Також моє портфоліо: https://playvega315.wixsite.com/3d-models-portfolio

Danylo

3d artist

Київ

40 000 грн.

19 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому