Працювала в 3 компаніях   5 років 1 місяць

Банки

Керівник відділення банку

Ощадбанк

Банки

4 роки 2 місяці

04.2020 - до теперішнього часу

Управління персоналом, Методологія та розвиток банківських продуктів, Розвиток роздрібних банківських продуктів, Операційні ризики, Зарплатно-карткові проекти, MS Office, Microsoft Excel, PowerPoint, - Організація роботи відділення; - Підбір та навчання персоналу; - Продаж банківських продуктів та ведення персональних переговорів з vip-клієнтами; - Пошук потенційних клієнтів фізичних, юридичних осіб та залучення їх на обслуговування; - Відкриття, закриття та супровід рахунків фізичних, юридичних осіб (поточних, карткових, депозитних, кредитних); - Планування, забезпечення виконання та контроль виконання планових показників відділення; - Забезпечення стандартів якісного обслуговування клієнтів роздрібного, мікро та малого бізнесу; - Ведення звітності. -Залучення нових клієнтів на зарплатно-карткові проекти та заключення договорів; -Проведення виїздів в організації з презентаціями банківських продуктів; -Формування звітів з ефективності роботи з зарплатними проектами. Контроль за зарахуванням заробітної плати. - Навчання працівників та перевірка на знання продуктів (здійснення контрольної закупки)
  • Методологія та розвиток банківських продуктів
  • Корпоративний бізнес у банку
  • Розвиток роздрібних банківських продуктів
  • Роздрібний бізнес банку
  • Банківські продукти
  • Малий та середній бізнес
  • Кредитування
  • Продаж банківських продуктів
  • Споживче кредитування
  • Фізичні особи
  • Продаж роздрібних банківських продуктів
  • Операційний супровід в банку

Провідний економіст

АТ Ощадбанк

Банки

8 місяців

08.2019 - 04.2020

Проведення банківських операцій, здійснення розрахунково-касового обслуговування; надання інформації консультаційного характеру клієнтам банку; надання різноманітних виписок по рахунках; здійснення продажів та збільшення клієнтського портфелю.
  • Фінансовий контроль

Економіст 1 кетегорії

АТ Ощадбанк

Банки

1 місяць

07.2019 - 08.2019

Надання інформації консультаційного характеру клієнтам банку; надання різноманітних виписок по рахунках; здійснення продажів; залучення нових клієнтів та обслуговування діючих.

Ключова інформація

Досвід роботи від 2 років, Вища освіта, 1C

Навчалась в 3 закладах

Уманська філія Приватного вищого навчального закладу "Європейський університет"

Фінанси, банківська справа та страхування

Умань, 2022

Уманський національний університет садівництва

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Умань, 2020

"Вінницький коледж будівництва і архітектури Київського національного університету будівництва і архітектури"

Економіка підприємства

Вінниця, 2016

Додаткова інформація

Про себе

Маю наступні якості: чесність, порядність, вміння спілкуватися з людьми, відкритість, прагнення до професійного росту, висока адаптивна здатність до мінливих умов, цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, здатність до швидкого навчання і швидка реакція на зміни ринку, вміння самостійно приймати рішення, висока ступінь самоорганізації, аналітичні здібності, активна життєва позиція. Вмію організувати колектив та повноцінну роботу в ньому. Ціную людей які вміють та хочуть працювати. Завжди прагну до лідерства та найкращих результатів.

Інна Анатоліївна

Керівник відділення банку

Умань

26 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому