Працювала в 2 компаніях   18 років 7 місяців

Державний сектор, Освіта

головний спеціаліст (діловод) відділу організаційної роботи, діловодства та управління персоналом

Горностаївська районна державна адміністрація

Державний сектор

7 років 5 місяців

01.2014 - 06.2021

червень 2020 р. – За відповідальне відношення до виконання посадових обов’язків, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – Дня державної служби нагороджена грамотою.

диспетчер факультету учбового відділу Херсонського державного університету

Херсонський державний університет

Освіта

11 років

08.2002 - 08.2013

жовтень 2003 р. – За активну участь у підготовці і проведенні виїзного засідання пленуму Наукової ради «Українська мова» оголошена подяка

Ключова інформація

Професійні навички:

— володію комп’ютером (MS Office (Excel, Word, Pover Point), інтернет);

— робота з інформацією;

— комунікація та взаємодія;

— стресостійкість;

— ефективність аналізу та висновків;

— досягнення результатів;

— концептуальне та інноваційне мислення;

— вміння працювати з документами;

— навички роботи в системі електронного документообігу АСКОД.

Навчалась в 2 закладах

Херсонський державний університет

Спеціальність "Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література" та здобула кваліфікацію викладача української мови і літератури, диплом магістра (заочна форма навчання)

Херсон, 2004

Херсонський державний педагогічний університет

Спеціальність "Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література" та здобула кваліфікацію учитель української мови і літератури та зарубіжної літератури, диплом спеціаліста (денна форма навчання);

Херсон, 2001

Володіє мовами

Німецька

базовий

Українська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курси перепідготовки

Херсон, 2014

Відвідувала відповідні курси перепідготовки у Херсонському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Пройшла онлайн-курс «Інклюзивна освіта в умовах дистанційного та змішаного навчання» на українському освітньому онлайн-порталі для вчителів «На Урок».

Активно самонавчалася за допомогою національної онлайн-платформи з цифрової грамотності  "Дія. Цифрова Освіта", про що свідчать сертифікати після проходження тестів:- сертифікат "Кіберняні"; - сертифікат "Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті";- сертифікат "Стартуй стартап";- сертифікат "Кандидат";- сертифікат "Публічні консультації онлайн";- сертифікат "Виборець";- сертифікат "Зірки e-демократії";- сертифікат "Доступ до публічної інформації";- сертифікат "Відкриті дані для державних службовців";- сертифікат "Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Goog

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Свой раздел

Нагороди:жовтень 2003 р. – За активну участь у підготовці і проведенні виїзного засідання пленуму Наукової ради «Українська мова» оголошена подяка;червень 2020 р. – За відповідальне відношення до виконання посадових обов’язків, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – Дня державної служби нагороджена грамотою.

Особисті якості:Відповідальність, уважність до деталей, пунктуальність, оптимізм, справедливість, рішучість, працьовитість, активність, стресостійкість, дисциплінованість.

Додаткова інформація:Сімейний стан: заміжня.Діти: так.Шкідливі звички: ні.Хобі: квіти.

Оксана

Діловод, службовець

Вінниця

15 000 грн.

45 років

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому