Працював в 3 компаніях   9 років

Будівництво, Державний сектор, Юридичні послуги

Помічнік керівника

ООО "ПРОМСТРОЙ"

Будівництво

4 роки 3 місяці

09.2017 - 12.2021

Пошук аукціонних процедур. Проведення моніторингу закупівель онлайн. Аналіз ризиків проектів та конкурсних процедур. Проведення розрахунків собівартості матеріалів проекту, оцінка ліквідності робіт, аналіз кошторисів та проектно-кошторисної документації на будівельні роботи. Участь у проведенні тендерів, підготовка пакету документів до торгів та тендерів. Оформлення документів для фінансування проектів, банківських гарантій. Підготовка технічних завдань та дефектних відомостей.

Упорядкування технічної документації, актів виконаних робіт КС-2, КС-3, актів про здачу споруди, ведення загального журналу робіт. Упорядкування актів прихованих робіт. Виконання та здавання виконавчої документації об'єкта капітального будівництва.

Контроль за терміном виконання будівельних робіт. Робота в системах виконання та контролю аукціонної та закупівельної діяльності (розміщення документів, контроль за строками). Перевірка обсягів виконаних робіт, за результатами виконаних будівельних та ремонтних робіт, складання фотозвітів. Перевірка та виправлення кошторисної документації. Читання креслень з метою унеможливлення надання недостовірної інформації контрольним органам. Підготовка претензій. Робота із контролюючими органами. Ділове листування з контрольними органами, технаглядовими організаціями. Договірний контроль (внесення змін до контракту з урахуванням змін умов під час виконання робіт).

Юрисконсульт

ДПП "КРИВБАСПРОМВОДОПОСТАЧАННЯ"

Державний сектор

2 роки

08.2015 - 08.2017

Судовий розпорядник

Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу

Юридичні послуги

2 роки 8 місяців

01.2013 - 09.2015

Ключова інформація

-Досвідчений користувач ПК (системи, налаштування)

-Microsoft Office (Word, Excel PowerPoint)

-Система моніторингу та обліку тендерів

-Робота с правовими довідковими системами

-Photoshop

-Вміння читати креслення autodesk

-Робота в кошторисних програмах

Навчався в 1 закладі

Національний університет "Одеська юридична академія"

Факультет прокуратури та слідства

Одеса, 2014

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Добросовісне ставлення до поставлених завдань, комунікабельність, уміння вкладатися в обіцяні терміни, відповідальність, уміння працювати в команді, неконфліктність, організаторські здібності, уміння вести переговори, здатність нестандартно підходити до вирішення завдань, здатність швидко навчатися.

Громадська діяльність

Волонтер, Благодійний фонд "міжнародна єдність"

Михайло

Розгляну всі пропозиції

Кривий Ріг

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 тижні тому