Працював в 6 компаніях   16 років 9 місяців

Реклама та PR-послуги, Телекомунікації / Зв'язок, Послуги для бізнесу - інше, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Промисловість та Виробництво

Контент-менеджер віддалено

Prom.ua, Официальный дилер

Реклама та PR-послуги

10 місяців

10.2022 - 08.2023

Навички створювати легкі для читання та розуміння тексти, швидкий моніторинг великої кількості джерел інформації, наповнення сайтів текстовою та графічною інформацією, оптимізація контенту під ранжування пошуковими системами, навички користування платформою для вивантаження товарів на маркетплейси FOKS, невеликий досвід SEO-оптимізації

Оператор call центру удаленно

Global Bilgi

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 4 місяці

05.2021 - 09.2022

Відмінні комунікаційні вміння, високий рівень усного та письмового спілкування, емпатія та вміння співчувати, знання продукту і послуги, організованість та дисциплінованість, чітке встановлення пріоритетів, комп'ютерна грамотність, стресостійкість, командні навички для злагодженої співпраці з іншими операторами та фахівцями для досягнення загальної мети.
  • Продажі в кол-центрі

Оператор call центру

eCall

Послуги для бізнесу - інше

2 роки 6 місяців

08.2018 - 02.2021

Комунікативність.Емпатія та терпимість.Глибоке знання продукту/послуги.Вміння працювати в стресових умовах.Мультитаскінг.Технічна грамотність.Рішення проблем.Самоорганізація.Позитивне ставлення.Постійне вдосконалення.

Механік з ремонту автомобілів

Прокопенко А.В., ФОП

Автомобільна промисловість та Автобізнес

9 місяців

10.2017 - 07.2018

  • Ремонт ходової авто
  • Ремонт двигуна
  • Автодіагностика
  • Розбирання\складання автомобіля
  • Ремонт електрообладнання в авто

Менеджер з підбору автозапчастин

Автокомплект, ООО

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 9 місяців

01.2016 - 10.2017

  • Підбір автозапчастин до вантажних авто
  • Прийом запчастин та видача їх механікам
  • Комплектування
  • Закупівля товару

старший майстер технологічної зміни

МЕТІНВЕСТ

Промисловість та Виробництво

9 років 2 місяці

08.2006 - 10.2015

Ключова інформація

Досвід управління персоналом технологічної зміни в кількості понад 100 осіб, досвід підготовки технологічної документації, документації з охорони праці тощо, безцінний досвід ведення переговорів та вирішення конфліктів, спрямованість на клієнта, творчий потенціал, креативне мислення. Бажання розвиватися в будь-якому цікавому напрямку. Наприклад вмію гарно аналізувати та шукати будь-який товар. Також дуже сильно розуміюся у мобільній та комп'ютерній техніці, вмію ремонтувати та налаштовувати. Дуже добре розуміюся на ремонті авто, працював близько 10 місяців на СТО, а також маю декілька своїх авто, які постійно ремонтую, шукаю запчастини, тощо. Дуже добре знаю оригінальні каталоги ЕТКА, Microcat, EPC, Snapoon, Fast, ETK, TecDoc а також такі сайти як Vinalfa, Vinopen, Allparts. Гарно володію офісними програмами: Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), володіння CRM (Customer Relationship Management):Salesforce, HubSpot, Zoho CRM, дуже добре розуміюся на роботі будь-яких маркетплейсів, особливо OLX, Prom. Добре знаю FOKS.Вище середнього знання SEO та інструментів для аналізу ключових слів. Відмінні навички роботи із соціальними медіа платформами. Високий рівень володіння інструментами для створення і редагування контенту, включаючи Adobe Photoshop та Premiere Pro.Великий досвід у використанні систем управління контентом (CMS).Відмінні аналітичні та комунікаційні навички. Креативне мислення та здатність до швидкого реагування на зміни в індустрії.

Навчався в 1 закладі

Криворожский технический университет

Металлургический/металлургия черных металлов, инженер-металлург

Кривой Рог, 2006

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Маю водійське посвідчення категорій В, С та безаварійний стаж водіння більше 20 років

Захоплення та інтереси

Захоплююсь творчістю українських музикантів, граю на гітарі, обожнюю подорожувати на велосипеді. Захоплююсь подоланням бездоріжжя на своєму авто. Обожнюю ремонтувати різну техніку: велосипед, авто, мотоблок, комп'ютер, смартфон. Ремонтую все абсолютно сам, бо мене це дуже захоплює.

Сергей

Розгляну всі віддалені пропозиції

Кривий Ріг

15 000 грн.

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 дні тому