Працював в 1 компанії   20 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво

Директор

Торговий Дізайн, Грандбуд Компані

Промисловість та Виробництво

20 років 5 місяців

05.2004 - до теперішнього часу

Засновник, директор одной з найбільших інжінірінгових та будівельних компаній в Донецькій області.

Ключова інформація

Створив, організував та контролював діяльність великої компанії у сфері інжінірінга, будівництва "під ключ" об'єктів промислового, громадського та приватного призначення у бюджетній та приватній сфері, виробництва, інжинірингових послуг, технічного та сервісного обслуговування обладнання, продажу обладнання, найрізноманітніших товарів та послуг. Маю досвід роботи у банківській сфері (Промінвестбанк України, банк "ІНКО"). Брав участь у створенні кількох успішних підприємств у сфері будівництва, надання послуг та торгівлі. Створив "з нуля" міцний, професійний та згуртований колектив, який пропрацював понад 15 років в одній команді.
Успішна участь у великих проєктах на території України та за кордоном. Досвід роботи з великими громадськими та благодійними організаціями (Фонд відновлення Донбасу, Карітас, DRC, УВКБ ООН, МОМ та ін.). Величезний досвід у плідній співпраці з органами державного управління усіх рівнів, правоохоронних, фіскальних та контролюючих органів.
З моменту початку повномасштабної війни у 2022 році був змушений зупинити господарську діяльність своїх підприємств в м. Маріуполь та Донецькій області.
З квітня 2022 року проживаю із сім'єю у м. Івано-Франківськ. Зараз працюю у Благодійному фонді "Карітас", де відповідаю за тендерні закупівлі, логістику, складське господарство, організацію та забезпечення взаємодії з донорами, контроль виконання будівельних проєктів, організацію господарської діяльності.
Зараз я маю величезне бажання застосувати весь свій досвід, знання та енергію на відновлення нашої України.
Маю статус учасника бойових дій (з 1997 р.). Маю власне авто. Маю водійське посвідчення категорії В, ВЕ, С. Водійській стаж з 1996 р. без жодної аварії та зауважень, великій досвід керування по Україні та за кордоном. Своїми основними перевагами вважаю пунктуальність, порядність, вміння спілкуватися з людьми на будь-якому рівні, вміння організувати колектив для виконання поставлених завдань будь-якої складності за для досягнення цілі.

Навчався в 1 закладі

Харьковская государственная академия городского хозяйства

Управление в сфере народного хозяйства

Харків, 1996

Володіє мовами

Англійська

середній

Німецька

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Михайло Юрійович

Керівник підприємства, підрозділу, виконавчий директор, головний інженер, керуючий проєктами

Івано-Франківськ

57 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому