Працювала в 1 компанії   1 рік

Інше

фахівець публічних закупівель

ТОВ «Державні закупівлі «Прозоро»

Інше

11 місяців

02.2020 - 01.2021

  • Моніторинг спеціалізованих сайтів щодо оголошення державних та комерційних тендерів;
  • Підготовка повного пакету тендерної пропозиції (товар, послуги, роботи) (вивчення, аналіз документації, підготовка та отримання всіх необхідних довідок, оформлення тендерного забезпечення) і подача тендерних пропозицій з повним пакетом документів відповідно до вимог для участі та перемоги в тендерних торгах. Контроль за графіком подачі тендерних пропозицій.
  • Подання документації на електронні майданчики;
  • Управління участю у торгах, участь в аукціонах, відстеження результатів процедури, контроль термінів, завершення процесу;
  • Участь у розробці договорів, супровід процесу укладення договорів «під ключ», ведення документообігу в рамках компетенції.
  • Аналіз тендерних пропозицій конкурентів (ціни, переваги, недоліки), оскарження результатів торгів на платформі при зайнятті Компанією непереможного місця, підготовка запитів, роз'яснень, скарг у т.ч. до АМКУ;
  • Аналіз конкурентів та ринку;
  • Договірна (переговори) робота із замовниками;
  • Постійний моніторинг змін чинного законодавства з питань публічнихзакупівель запровадження змін в роботі.

Ключова інформація

Працювала у 3х передвиборчих кампаніях в якості юриста та керівника штабу.

Там я отримала досвід керівної роботи - чіткий розподіл повноважень, вміння керувати не менш як трьома (5,7 - за потреби) людьми, вибагливість до строків та якості виконання завдань. Здатність до подолання стресу, вміння поратись з багатьма завданнями одночасно, готовність брати на себе відповідальність.

Навчалась в 2 закладах

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Факультет економіки, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Харьков, 2021

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Факультет «Підготовки кадрів для державної пенітенціарної служби України», спеціальність «правознаство»

Харьков, 2015

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Наукова діяльність

Жовтень 2015 р. - жовтень 2018 р., навчання в аспірантурі в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого на кафедрі екологічного права за спеціальністю 12.00.06 «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право» (денна форма навчання).  Квітень 2019 р. - здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.06 «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право». Тема дисертаційного дослідження- «Юридична відповідальність за шкоду навколишньому природному середовищу за законодавством України і ЄС: порівняльно-правовий аспект».

Водійське посвідчення

Маю посвідчення водія категорії В. Водійський стаж 10 років.   

Особисті якості

Відповідальність, чесність, уважність до деталей та дисциплінованість вважаю своїми перевагами та сильними сторонами. Активна, комунікабельна та пунктуальна. Швидко адаптуюсь під нові умови. 

Громадська діяльність

З грудня 2020 р. – по теперішній час – депутат Чугуївської районної ради Харківської області. З травня 2024 р.- по теперішній час – помічник-консультант на громадських засадах депутата Харківської обласної ради VІІІ скликання.

Каріна Віталіївна

Помічник керівника

Київ

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому