Працювала в 3 компаніях   16 років 5 місяців

Консалтинг / Аудит, Нерухомість та Девелопмент, Медіа / ЗМІ

приватна практика в Німеччині та Іспаніі. волонтерська діяльність. Реалізовано 2 успішні проекти

Приватна практика

Консалтинг / Аудит

7 років 4 місяці

08.2016 - 12.2023

Заснування приватних мовних курсів онлайн, перекладацька діяльність, комплекс послуг з легалізації документів, складання юридичних документів,виступи у судах, інших органах та установах (зокрема, в якості захисника або опредставника особи),надання юридичних консультацій, порад, рекомендацій , визначення перспектив розгляду юридичної справи. Переклад та тлумачення текстів юридичних документів; виступи з лекціями перед населенням, правова агітація, відповіді на юридичні питання в засобах масової інформації. Підготовка ДД та SWOT для замовників. Кооперація з негромадськими організаціями щодо організації благодійної допомоги Україні. Взаємодія з органами Червоного хреста, Карітас, Донна та іншими.

CEO

Група міжнародних компаній Екторнет, Швеція

Нерухомість та Девелопмент

3 роки 5 місяців

02.2013 - 07.2016

Визначення, формулювання, планування та координація всіх видів діяльності підприємства. Структурування напрямів розвитку підприємства, формування цінової, кредитно-банківської, податкової та страхової політики. Координація роботи персоналу. Підтримка у розвитку групи компаній в інших країнах СНД. Керівництво процесами та звітність акціонерам. Участь в СЕО, CIS banking клубах, асоціації правників України, інших спільнотах. Встановлення комунікації між міжнародними та українськими сторонами, пошук потенціальних інвесторів. Участь у координаційних групах по підготовці законопроектів і відповідних робочих групах ріалістейт клубів та комітетів. Проведення аукціонів та залучення преси до колізійних моментів. Встановлення зв’язків із дипломатичними представництвами та відомствами для захисту інтересів акціонерів. Взаємодія з видавництвами, СМІ. Представництво інтересів компанії в ДПІ. Підтримка персонального росту менеджерів компанії та проведення лайф - коучінгу. 1C Робота на своєму авто Вільно П'ятиденка

Керівник

тов «Істіл Менеджмент Украіна»

Медіа / ЗМІ

5 років 6 місяців

08.2007 - 02.2013

Ключова інформація

Консалтингові проекти, Соціальна робота, Телекомунікаційні продукти, Організація маркетингових заходів, Телекомунікаційні проекти. Створення та розвиток медійних проектів та подальша пошагова реалізація процесів з M&A . Участь в реалізації студійних продуктів, девелопмент активів, пошук со- інвесторів та підготовка програм для подальшого інвестування. Юридичний супровід підприємств.

Навчалась в 4 закладах

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

ФБМІ, спеціальність 122 комп’ютерні науки. Магістр, денна форма.

Київ, 2024

Киівський Національний університет Шевченка

управління фінансами

Київ, 2023

Киівський унівеситет перекладачів

перекладач

Київ, 2015

Дніпропетровський Національний Університет

правознавство

Дніпро, 2001

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Іспанська

середній

Німецька

середній

Курси, тренінги, сертифікати

НАУ

Київ, 2020

Сертифікат з проходження курсів з веб - дизайну

Києво - Могилянська Академія

Київ, 2015

Сертифікат медіатора

Додаткова інформація

мета

Моі знання та досвід забезпечують гарну платформу, для успішної реалізаціі бізнес - процесів. Особливо важливо для мене, з віком, коли у результаті практичної діяльності ми діємо за завченими парадигмами, розвивати рівень досвіду та знань, інвестуючи в навчання. Маю європейську освіту, міні МВА. 19.01.24 року в КПІ успішно захистила магістерську дисертацію зі 122 спеціальності комп?ютерні науки. Вчилася на стаціонарі. вважаю за необхідне інвестувати в знання та бути компетентним співробітником. Зараз навчаюсь в Київському Національному університеті Шевченка, поглиблюючи знання та здобуваючи нові тенденції фінансування та інвестування. Гнучкість, цілеспрямованість, результативність - головні мої характеристики. Постійно розвиваюсь, бо світ навколо нас змінюється і ми просто зобов’язані змінюватись і застосовувати плоди людського прогресу.

Марина

Project Manager

Київ

2 500 $

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому