Працювала в 7 компаніях   11 років 11 місяців

Телекомунікації / Зв'язок, Державний сектор, Медицина та Охорона здоров'я

Юрист, спеціаліст з договірної роботи та тендерних закупівель

Назву компанії приховано

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 1 місяць

01.2023 - 02.2024

Розробка та правовий аналіз договорів на надання послуг та інших видів, а також перевірка документів, пов’язаних з договорами
надання консультації Клієнтам компанії, супровід укладених договорів; здійснення правого забезпечення поточних бізнес-процесів компанії, юридичні консультації внутрішнім структурним підрозділам компанії щодо здійснення операцій з Клієнтами;розробка, аналіз та перевірка внутрішніх документів компанії;внутрішній документообіг юридичного відділу;вміння орієнтуватись та швидко знаходити відповіді на незнайомі юридичні питання;підготовка відповідей на листи, звернення, запити Клієнтів та контрагентів компанії.
Ведення документообігу тендерних закупівель;повне супроводження процесу закупівель всіх етапах, зокрема, замовлення та отримання гарантійних листів, витягів, довідок та інших необхідних документів під час підготовки та у процесі участі у торгах;контроль за змінами умов торгів;одночасна підготовка кількох пакетів тендерних пропозицій;своєчасне надання всієї необхідної інформації щодо підготовки процесу;підготовка та подання інформації для підписання договорів;взаємодія з продакт-менеджерами компанії під час підготовки пакетів тендерних пропозицій.

Головний спеціаліст-бухгалтер відділу фінансово-господарського забезпеченняя

Назву компанії приховано

Державний сектор

5 місяців

05.2023 - 10.2023

Здійснення заходів з виконання та дотримання законодавства у сфері публічних закупівель; здійснення моніторингу та аналізу закупівель; розгляд звернень, організація та контроль структурних підрозділів.Додатково покладено обовязки уповноваженої особи з публічних закупівель: укладання договорів на закупівлю товарів, робіт і послуг. Складання тендерних документів та протоколів уповноваженої особи. Формування річного плану закупівель. Проведення відкритих торгів з особливостями, закупівлі через Prozorro Market. Публікація договорів укладених без використання електронної системи закупівель. Формування звітів про укладені договори та їх виконання. Взаємодія з контролюючими органами та постачальниками.

головний спеціаліст відділу моніторингу публічних закупівель

Назву компанії приховано

Державний сектор

6 місяців

07.2022 - 01.2023


Здійснення заходів з виконання та дотримання законодавства у сфері публічних закупівель; здійснення моніторингу та аналізу закупівель; розгляд звернень, організація та контроль структурних підрозділів.Додатково покладено обовязки уповноваженої особи з публічних закупівель: укладання договорів на закупівлю товарів, робіт і послуг. Складання тендерних документів та протоколів уповноваженої особи. Формування річного плану закупівель. Проведення відкритих торгів, спрощених та переговорних процедур закупівель, закупівлі через Prozorro Market. Публікація договорів укладених без використання електронної системи закупівель. Формування звітів про укладені договори та їх виконання. Взаємодія з контролюючими органами та постачальниками.

Заступник генерального директора

Назву компанії приховано

Медицина та Охорона здоров'я

2 роки 4 місяці

03.2020 - 07.2022

Уповноважена особа з публічних закупівель, організація та проведення закупівель , розрахунок платних послуг, оренда приміщень,співпраця з органами державної влади та місцевого самоврядування, Національною службою здоров’я України; організація фінансово-економічної та господарської діяльності лікарні; реєстрація медичного персоналу в МІС.
Планування закупівель та формування річного плану закупівель в електронній системі закупівель;Здійснення вибору процедури закупівлі; Проведення процедур закупівель/спрощених закупівель, тощо;Досвід роботи у галузі публічних закупівель (досвід роботи у проведенні закупівель господарчих товарів та супутніх послуг);Оприлюднення в електронній системі закупівель інформації, необхідної для виконання вимог закону України «Про публічні закупівлі»;Наявність сертифікату фахівця з публічних закупівель;Впевнений користувач на електронному майданчику Prozorro (створення та супроводження процедур закупівель/спрощених закупівель тощо);Знання законодавства у галузі публічних закупівель (ЗУ «Про публічні закупівлі» (зі змінами) та інших законодавчих актів України щодо проведення публічних закупівель);Постійне стеження (семінари, навчання, відеоуроки та статті) на платформі TNDR за змінами у законодавстві;Знання структури, розуміння принципів складання і виконання договорів; Складання, затвердження та зберігання документів з питань публічних закупівель;Досвід ведення переговорів, вміння проводити телефонні перемовини з потенційними клієнтами, навички ділового листування

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Державний сектор

9 місяців

06.2019 - 03.2020

-формування та перевірка меморіальних ордерів, журналів, зведенних відомостей, звітів та інших документів.
-організація та контроль складання розрахунків щодо використання бюджетних коштів;
-своєчасність і правильність складання звітності, первинних та бухгалтерських документів;
- розрахунки і платіжні зобов'язання, витрачання фонду оплати праці;
- проведенням інвентаризацій основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей,
- проходження перевірок та ревізій органами Пенсійного фонду, Державною аудиторською службою України

Заступник головного бухгалтера бюджетної установи

Назву компанії приховано

Державний сектор

2 роки 5 місяців

01.2017 - 06.2019

організація та проведення закупівель згідно ЗУ «Про публічні закупівлі» контроль за обліком необоротних активів та запасів бюджетної установи, укладення та розрахунок по договорах оренди, контроль за нарахуванням заробітної плати, розробка виписки банківських документів та створення меморіального ордера, проведення перевірок в бюджетних установах підпорядкованих відділу освіти, підготовка кошторисів та паспортів бюджетної установи.

Бухгалтер бюджетної установи

Назву компанії приховано

Державний сектор

4 роки 9 місяців

04.2012 - 01.2017

За період роботи отримала досвід роботи з органами казначейства (прийом та проведення перевірки документів, підготовка проєктів договорів, складання та надання до ДКСУ зобовязань та платіжних доручень, реєстрація договорів та виконання), нарахування заробітної плати вчителях, вихователям та техпрацівникам, робота з первинною документацією,облік основних засобів та необоротних активів, підготовка довідок працівникам до пенсійного фонду.

Ключова інформація

Первинна бухгалтерія, Облік основних засобів, Клієнт-банк, Облік заробітної плати, Статистична звітність, Податковий облік.
Досвід роботи з ПК (Word, Excel, PowerPoint) та офісною технікою, програми: Freezvit,  M.E.Doc , «Соната», АС «Є-Звітність», ПД «Мережа», АС «Є-Казна», ПК «ZvitM», 1 с Бухгалтерія 8.3; Вчасно; СRM 
?Юридичний супровід тендерних закупівель: аналіз тендерної документації, аналіз вимог тендеру та правові аспекти процедури. Підготовка документів: тендерна пропозиція, довідки, гарантії, забезпечення, проєкти договорів та інші юридичні документи. Правовий аналіз документації тендеру та ризиків, пов'язаних з участю у тендерному процесі, виявлення можливих правових проблем та надання стратегії для їх уникнення або врегулювання.Підтримка під час переговорів з замовником щодо умов контракту та інших юридичних питань, що виникають у процесі.

Навчалась в 2 закладах

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Фізики, математики та інформатики

Умань, 2023

Одеський національний економічний університет

економіка підприємства

Одеса, 2017

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Анонімний пошукач

Економіст, спеціаліст юрист по договірній роботі та тендерах

Одеса

30 000 грн.

30 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому