Працював в 9 компаніях   16 років 2 місяці

Недержавні організації / NGO, Нерухомість та Девелопмент, Енергетика та Енергоносії, Державний сектор

Керівник проекту реконструкції

Благодійна організація БФ «Житло для ВПО»

Недержавні організації / NGO

2 роки 3 місяці

03.2022 - до теперішнього часу

Член Ради Благодійної організації БФ «Житло для ВПО» на волонтерських засадах. Розробка проектів для забезпечення житлом ВПО та постраждалих від війни. Поточний проект - реконструкція гуртожитку у житловий будинок для переселенців на 19 квартир у с. Михайлівка-Рубежівка, GBA – 1386м2. Посада у проекті – Керівник проекту реконструкції. 31.01.2024р. реконструйований Гуртожиток урочисто відкритий при участі Посла Польші, влади Ірпіня та керівництва Київської обласної Адміністрації. Інформація про об"єкт є в ЗМІ та соціальних мережах.

Керівник проектів

ООО «БФ "ИМПУЛЬССТРОЙ» група компаній «ZIM Capital Group», м. Київ

Нерухомість та Девелопмент

3 роки 2 місяці

04.2021 - до теперішнього часу

  • Девелопмент та будівництво бізнес-центру «Bionic» клас «B+» площею 55 000м2 у м. Київ.
  • Проектування та девелопмент Apart Hotel Times у м. Київ.
  • Девелопмент та будівництво ЖК «Хвоя» та ЖК «Форест» у м. Київ. Покращення ТЕПів існуючих проектів. Реконцепція проектів. Складання бюджетів проекту: загальний, місячний, тижневий. Формування собівартості робіт. Забезпечення будівництва проектною документацією. Проведення тендерів на роботи та матеріали. Складання графіків БМР у MS Project. Організація будівельних робіт. Контроль за виконанням робіт.

Директор технічний / Директор підприємства. Проектна робота

«GF Development», м. Київ

Нерухомість та Девелопмент

1 рік 4 місяці

01.2020 - 05.2021

Запуск підприємства – startup company. Рекрутинг фахівців – складання вимог до вакансії, аналіз резюме, багаточисельні співбесіди. Пошук земельних ділянок/об'єктів м. Києва та Київської області для купівлі та аналізу містобудівного потенціалу – проаналізовано понад 20 майданчиків. У переговори щодо відбору ділянок/об'єктів вступав на підставі чек-листу власної розробки. Купівля ділянок під будівництво. Старт будівництва проекту котеджного містечка в селище Хлепча.

Начальник Департаменту капітального будівництва та ремонтів

АТ «Укртранснафта» НАК «Нафтогаз України», м. Київ

Енергетика та Енергоносії

10 місяців

02.2019 - 12.2019

Загальне керівництво понад 30 проектами по Україні. Деякі з них:

  • Територіальний офіс м. Львів. Капітальний ремонт лінійної частини магістральних нафтопроводів «Мозир-Броди» км32-37 (I та II черга), Броди-Держкордон км17-37. Капітальний ремонт об'єктів нафтоперекачувальних станцій «Жулін», «Сколі», «Чижівка», «Броди».
  • Територіальний офіс м. Кременчук. Капітальний ремонт резервуару вертикального сталевого РВС-5000 №9 лінійно-виробничої диспетчерської станції «Глинсько-Розбишевська».
  • Територіальний офіс м. Одеса. Реконструкція майданчиків морського нафтового терміналу «Південний», нафтоперекачувальних станцій «Августівка» та «Снігурівка».
  • Покинув компанію через значне зменшення капітальних витрат на будівництво та ремонти у НАК «Нафтогаз України» через зміну політичної ситуації.

Заступник керівника проекту ЖК «РЕСПУБЛІКА»

ТОВ «КАН ДЕВЕЛОПМЕНТ», м. Київ

Нерухомість та Девелопмент

9 місяців

04.2018 - 01.2019

  • Будівництво спортивного містечка для мешканців ЖК площею 1га у складі: футбольного поля, баскетбольного та волейбольного майданчиків, корт для великого тенісу та падл-тенісу, дітячого майданчика. Експлуатується.
  • Будівництво будинки № 004 та №006. Площа 1-го житлового будинку - 35 467 м2. Кількість квартир - 464 шт. Експлуатується.
  • Проектування та будівництво дитячого садка, поєднаного з початковою школою. Загальною площею – 5500м2. Експлуатується.
  • Розроблено та затверджено у Власника компанії містобудівну концепцію забудови ділянки понад 70 га. Площа будівництва понад 1 300 000 м2. Понад 300 будинків, підземні та наземні паркінги, 3 школи, 3 дитячі садки поєднані з початковими школами, СПА-центр. Концепція реалізується. Інформація є у ФБ та на сайті КАН.

Директор. Проектна робота

ТОВ «Обухівжитлоінвест» м. Обухів, Київська область

Нерухомість та Девелопмент

6 місяців

09.2017 - 03.2018

  • Організація будівництва 9-ти поверхових будинків №6 /GBA-5195,8м2/ та №8 /GBA-7999,1м2/.
  • Введення в експлуатацію будинку №5 /GBA-7613,3м2/.
  • Підключення мікрорайону до електроенергії на незмінній схемі. Залучено стратегічного інвестора.
  • Виконано завдання проекту – підготовка до продажу та продаж Власником компанії ТОВ «Обухівжитлоінвест» ділянки та ЖК стратегічному інвестору.

Головний інженер / Технічний експерт. Проектна робота

Проекти міжнародної технічної допомоги Shelter/Шелтер, Донецька область, Україна

Недержавні організації / NGO

2 роки 4 місяці

04.2015 - 08.2017

  1. Міжнародна гуманітарна організація «АДРА-Україна» м. Краматорськ. Головний інженер з капітального ремонту та будівництва. Оцінка руйнувань, розробка креслень, розрахунок обсягів матеріалів/складання кошторису, закупівля матеріалів, пошук/наймання будівельників, контроль за виконанням робіт, перевірка обсягів, нарахування зарплат, здавання житла бенефіціару під заселення.За час роботи відновлено понад 20 повністю зруйнованих приватних будинків (3тя категорія) по всій Донецькій області. Відремонтовано понад 50 пошкоджених бойовими діями багатоповерхових будинків.
  2. Представництво Європейського Союзу в Україні «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» Донецька область, Україна. Технічний експерт із забезпечення житловими умовами переселенців /за сумісництвом з «Міжнародна гуманітарна організація «АДРА-Україна»/. За час роботи пройдено шлях від нуля - /створення концепції «Центр соціалізації переселенців» та ТЗ презентація отримання ТУ, розробки проекту, експертизи проектної документації/ до початку будівництва.- реконструкція двох гуртожитків у м. Слов'янську. Загальна площа будівель, що реконструюються - 2532,30 м2. Загальна кількість кімнат – 76.- реконструкція трьох гуртожитків у м. Краматорськ. Загальна площа будівель, що реконструюються - 5076,00 м2. Загальна кількість квартир – 84.0 м2. Общее кол-во квартир - 84.

Заступник генерального директора з управління проектами та програмами у сфері матеріального (нематер

ТОВ «ДОНБАСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» м. Донецьк

Нерухомість та Девелопмент

4 роки 6 місяців

06.2010 - 12.2014

Начальник управління містобудування та архітектури, головний архітектор м. Краматорськ

Виконком Краматорської міської ради

Державний сектор

2 роки

04.2008 - 04.2010

Ключова інформація

Баготорічний досвід в управлінні / девелопменті будівельними проектами цивільного та промислового будівництва в різних секторах економіки України. Розробка дорожніх карт та стратегії реалізації. Участь у розробці ТЕО та виконанні «Due Diligence». Проведення архітектурних конкурсів та розробка концепцій, опрацювання ТУ, збір вихідних данних для проекту та детального плану території проекту. Покращення ТЕПів існуючих проектів. Формування графіків в MS Project на весь період реалізації проекту. Формування бюджетів проектів. Звітність перед Власником/Акціонером компанії за результат праці.Розвинені компетенції на ринку цивільного та промислового будівництва. Глибоке розуміння процесів та технологій.

Навчався в 2 закладах

Донбаська національна академія будівництва та архітектури

Магістр менеджменту організацій та адміністрування

Макіївка, 2014

Донбаська національна академія будівництва та архітектури

Магістр промислового та цивільного будівництва

Макіївка, 2009

Курси, тренінги, сертифікати

Школа управління проектами PRO PM Construction

Киев, 2020

Програма «Керівник будівельних проектів», група CPM7

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

ArchiCad, AutoCad, MS Project, АВК-5, Microsoft Teams

Водійське посвідчення

Категорія «BС». Стаж водіння понад 7 років.

Громадська діяльність

  • Участь в оповіщенні про повітряну тревогу разом з МНС України, півроку з початку війни включав сирену у м. Обухів до моменту організації централізованого оповіщення.
  • Організація роздачі харчових наборів від Всесвітньої продовольчої програми та ADRA Україна для Обухівської міської територіальної громади (Київська область).
  • Член Ради Благодійної організації БФ «Житло для ВПО» з березня 2022р. Розробка проектів для забезпечення житлом ВПО та постраждалих від війни. Поточний проект - реконструкція гуртожитку у житловий будинок для переселенців на 19 квартир у с. Михайлівка-Рубежівка, GBA – 1386м2. Посада у проекті – Керівник проекту реконструкції. Гуртожиток реконструйовано в житловий будинок на 19 квартир по моїй концепції.

Особисті якості

Організаторські здібності, домагаюся чітко поставлених завдань, завжди орієнтований на якісний результат та ефективність, чесний – не домовляюсь про відкати – при працевлаштуванні у ТОВ «КАН Девелопмент» пройшов поліграф, відстоюю інтереси Керівництва компанії, вміння ефективно працювати як у команді, так для досягнення спільного успіху, аналітичний склад розуму, ініціативність, прагнення розвитку та вдосконалення.

Леонід

Генеральний директор - бронь не потрібна, я виїзний за кордон

Київ

4 000 $

40 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 години тому