Працювала в 2 компаніях   3 роки 5 місяців

Недержавні організації / NGO, Освіта

Менеджер проектов

Глобальний договір ООН в Україні

Недержавні організації / NGO

1 рік 4 місяці

10.2022 - 02.2024

  • Розробила концепцію та запустила в роботу ком’юніті центр «Опліч ХАБ» у місті Запоріжжя. Провела інтерв'ю з понад 30 людьми і відібрала 8 кандидатів. Всі вони були прийняті на роботу в проєкт. Розробила методологію та реалізувала тижневу програму онбордінгу для співробітників ХАБу. Встановила співпрацю з University of California Los Angeles, Wayne University, University of Denver, та Israel Trauma Coalition.
  • Ініціювала співпрацю з Anxiety & Depression Association of America (ADAA) для забезпечення можливості презентації проєкту Mental help на престижній щорічній конференції психологів у Вашингтоні, у 2023 році. Уклала угоду з ADAA про отримання членства трьома психологами проєкту Mental help в ADAA.
  • Координувала та сприяла роботі 15 психологів проєкту та супервізора, відстежувала їх психоемоційний стан та організовувала ротацію у випадку потреби.
  • Організовувала тренінгові сесії для психологів, дозволяючи 15 фахівцям отримати нові знання та навички від міжнародних партнерів. Після цього ці терапевти ділилися своїми найкращими практиками з колегами.
  • Ефективно управляла проєктом з бюджетом понад 300 000 доларів, забезпечуючи ефективний розподіл коштів (https://www.oplichhub.com/, www.mentalhelp.com.ua).

Юрист

ТОВ "Харківський університет"

Освіта

1 рік 11 місяців

08.2020 - 07.2022

  • Брала участь у розробці інвестиційного проекту на суму $12 мільйонів для модернізації університету шляхом будівництва Медичного Центру.
  • Надавала юридичну підтримку для ліцензування та впровадження освітніх програм університету.
  • Працювала над залученням турецьких та марокканських освітніх компаній до освітнього проєкту Університету. Надавала юридичну підтримку для партнерства.
  • Надавала консультативні висновки з юридичних питань різним підрозділам компанії та вела договірну роботу.
  • Вела переговори, керувала та представляла інтереси Університету. Проводила аналіз національного та міжнародного законодавств з питань освіти.

Ключова інформація

.

Навчалась в 2 закладах

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Міжнародних відносин, міжнародні економічні відносини

Сєвєродонецьк, 2021

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Юридичний, міжнародне право

Харків, 2021

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Cambridge certificate FCE

Німецька

базовий

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

IT Project Management від Projector Institute

Kyiv, 2024

1. Управління проектами: Вміння організовувати, планувати, контролювати та завершувати проекти в рамках заданих строків та бюджету. 2. Методології проектного менеджменту (Agile, Waterfall).3. Ризик-менеджмент.4. Управління ресурсами. 5. Комунікації та співпраця.6. Управління змінами: Здатність адаптуватися до змін у проекті та допомагати команді впоратися з ними.7. Time management: Вміння складати та дотримуватися графіків, а також ефективно управляти завданнями та дедлайнами.8. Керування командою: Розвиток лідерських навичок, вміння мотивувати та керувати командою.9. Аналітичні навички: Вміння аналізувати дані, оцінювати прогрес проекту та вносити корективи за потреби.10. Технічна грамотність: Розуміння основних технологій та IT-інфраструктури, щоб ефективно управляти IT-проектами.

ДЕРЖАВНИЙ СЕРТИФІКАТ ПРО РІВЕНЬ ВОЛОДІННЯ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ

Київ, 2022

Арінович Ганна Іванівна володіє державною мовою  на рівні вільного володіння другого ступеня.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Ганна Іванівна

Project Manager

Київ

60 000 грн.

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 годину тому