Працювала в 3 компаніях   12 років 6 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Консалтинг / Аудит

Головний бухгалтер

Фермерське господарство "ДУБІНА"

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 років 4 місяці

03.2016 - до теперішнього часу

Сільське господарство, Херсон (Сільське господарство (4 тис.га))Ведення всіх ділянок внутрішньогосподарського та податкового обліку відповідно до трудового, фінансового, податкового та господарського законодавства України, (робота з первинними документами по дільницях: Постачальники, Покупці, ОЗ, Податкові (M.E. DOC, FREDO Звіт), зарплата, Розрахунки з пайовиками, ТМЦ, Банк, каса, авансові звіти, досвід роботи 1С, ВАS). Складання всіх податкових, статистичних звітів. Відділ кадрів. Аналіз бухгалтерського обліку з податковим обліком. Досвід роботи у сфері ЗЕД. Аналіз господарської діяльності підприємства. Клієнт-банк (валютні операції, обробка банківських виписок). Моніторинг змін у податковому законодавстві. Складання внутрішніх звітів для керівництва. Кредитна робота із банками. Контроль співробітників за достовірним веденням управлінського обліку. Навичка складання, укладання договорів. Досвід в проходженні податкових перевірок, розблокування податкових накладних. Ведення обліку ФОП 3 група -5%, ФОП 3 група -3% (ПДВ).

Головний бухгалтер

ЧСП "Агрофірма "Краснопільське", Миколаїв

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 7 місяців

08.2013 - 03.2016

Організація та ведення внутрішньогосподарського та податкового обліку відповідно до трудового, фінансового, податкового та господарського законодавства України. Аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємства. Здача податкової та статистичної звітності, Фонди соціального страхування. Складання консолідованої звітності для холдингу UkrLandFarming. Робота з первинними документами по дільницях: Постачальники, Покупці, ОЗ, Податкові (M.E. DOC), зарплата, Розрахунки з пайовиками, ТМЦ, Банк, каса.

Бухгалтер-ревізор відділу методології та автоматизації бухгалтерського обліку

ТОВ «Валінор-Менеджмент»

Консалтинг / Аудит

1 рік 6 місяців

02.2012 - 08.2013

Моніторинг та аудит господарської діяльності п'яти підприємств (55 тис. га), що входять до аграрного холдингу ТОВ «Валінор-Менеджмент».Трудове, фінансове, податкове та господарське законодавство. Контроль, аналіз бази 1С відділу бухгалтерії, податкового обліку бази M.E. DOC підприємств, та робота з бухгалтерами підприємств (1С Бухгалтерія, версія 8.1). Допомога головним бухгалтерам у відповідях на запити контролюючих органів. Перевірки на підприємствах із ведення первинних документів, що їх облік відповідає законодавчим і нормативним вимогам, повне і достовірне відображення в фінансовій і податковій звітності , проведення інвентаризації на підприємстві.

Ключова інформація

Excel,Word, 1С версії 7-8, M.E.Doc, BAS, FREDO Звіт, Користувач Internet, Клієнт-Банк, Ведення звітності, Управлінські навички.

Навчалась в 1 закладі

Приватний вищий навчальний заклад "Новокаховський політехнічний інститут"

Економічний, облік та аудит

Новая Каховка, 2006

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Вміння працювати як у команді, так і самостійно, комунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, дисциплінованість, працездатність, керування службою бухгалтерії. Володіння оргтехнікою: (факс, модем, сканер, копіювальне обладнання, офісна АТС тощо)

Наталія Анатоліївна

Бухгалтер

Одеса

Готовий переїхати: Київ, Львів, Вінниця, Івано-Франківськ

53 роки

Активно шукає роботу

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому