Працювала в 3 компаніях   31 рік 2 місяці

Освіта, Послуги для бізнесу - інше

Музичний керівник

Дошкільний заклад

Освіта

31 рік 1 місяць

09.1993 - до теперішнього часу

Займаючи посаду музичного керівника стимулювала розвиток творчої діяльності дітей дошкільного віку. Випроваджувала різноманітні методи і прийоми, виховання та навчання. Визначала напрямок педагогічної діяльності з урахуванням індивідуальних та вікових особливостей дітей, а також їх творчих здібностей, використовуючи умови розвитку дітей. Формувала підгрупи дітей на основі їх здібностей та інтересів. Вносила творчі корективи у середовище музичного розвитку. Організовувала та проводила музичні заняття, дитячі свята, літературно-музичні ранки, вечори дозвілля, індивідуальну роботу з дітьми.

Маю подяки із записами у трудовій книзі.

Оператор call-центра, менеджер по роботі з клієнтами.

Contactis

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 8 місяців

09.2022 - 05.2024

Опрацювання вхідних дзвінків на гарячу лінію. Реєстрація нових клієнтів у базі даних. Оформлення заявок на ремонт, ТО, перший пуск у CRM. Дистанційна допомога при несправності опалювальної техніки. Здійснення вихідних дзвінків: моніторинг якості сервісу. Консультування власників про наявності сервісних кампаній. З'єднання з дилерськими центрами.

Педагог организатор, учитель музыки

Мироцкая гимназия №12

Освіта

4 місяці

09.2021 - 01.2022

Працюючи вчителем проводила навчання учнів згідно з навчальним планом, власним поурочним планом та розкладом занять. Забезпечувала виконання навчальної програми з музики, підготовки учнів лише на рівні вимог державного освітнього стандарту. Застосовувала у практичній педагогічній діяльності сучасні інформаційно-комунікаційні технології, впроваджувала найбільш ефективні форми, прийоми та методи навчання з використанням новітніх технологій та технічних засобів. Визначала завдання та зміст занять на основі віку, підготовленості, індивідуальних, психофізичних особливостей учнів. Організовула роботу предметних гуртків, підготовку та проведення календарних, державних свят, проводила позакласну роботу з учнями.

Ключова інформація

Вивчила основи оркестрового диригування, інструментовку. Знаю методику роботи з оркестром та ансамблем, ансамблеве виконавство, комп’ютерні технології в музиці. Оволоділа циклом музично-теоретичних дисциплін, сольним виконавствством на музичному інструменті.Стала професійним виконавцем-інструменталістом на акордеоні, володію принципами гри на фортепіано, цимбалах, домрі, сопілці, бандурі, класичній гітарі, балалайці.

Впевнений користувач ПК, Microsoft Office, 10-пальцевий набір тексту, працюю з програми по обробки звуків. Оранжерую та записую фонограми "мінус" на синтезаторі. Володію методикою музичного виховання та навчання дітей дошкільного та шкільного віку, сучасними методиками авторських та комплексних програм та технологій, методиками розвиваючих ігор.

Володію високою самоорганізацією, відкрита до навчання, пізнання нового.

Навчалась в 1 закладі

Комунальний заклад вищої освіти Київської обласної ради "Академія мистецтв імені Павла Чубинського"

Народна художня творчість/Керівник оркестру народних інструментів. Організатор дозвіллєвої діяльності

Киев, 1993

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Каьегория "В"

Юлия Олегівна

Адміністратор, оператор, диспетчер

Київ

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 8 годин тому