Працював в 9 компаніях   22 роки

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Державний сектор, IT, Транспорт та Логістика, Енергетика та Енергоносії

Директор торгово-виробничої філії

ПГ "Арсенал-Центр"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 місяць

08.2024 - до теперішнього часу

Звільняюсь за власним бажанням. Робота, в принципі, цікава. Досягнень, як такових, грандіозних, за майже 3 тижні робочого часу, немає. Не було нічого складного в роботі.
Цікавий факт: від дзвінка з центрального офісу, що треба купити ремкомплект до лопнувшого шлангу (чомусь в машині такої елементарщини небуло - да то інше питання), до того моменту як я передав його водію в руки (а фура стояла в 7 кілометрах від міста) пройшло 49 хвилин (цікаво було, тому засік) НЕ Знаючи взагалі і поняття не маючи де запчастини до тягачів продаються в місті Хмельницькому.
Звільняюсь, бо багато було роботи, яку директор не повинен виконувати (така як, поміч в загрузці фури, наприклад). Компьютерні програми - елементарні. Облік - простий. Після армії - все легко. Але фактично директором я не був, ким тільки хочеш був, але не директором. Біда - людей не вистачає (толкових ще більше не вистачає) але я йшов на вищезгадану вакансію збільшувати продажі компанії - але доводилось займатися всім чим завгодно, але не продажами та роботою з клієнтами. Відповідав ще за виробництво (де не вистачало людей). Працюю по 6 вересня включно, потім звільняюсь (така домовленість була з начальником відділу кадрів).
До обов'язків входило :
- Збільшення обсягів продажу в регіоні;
- Якісне обслуговування діючих клієнтів та пошук нових;
- Розвиток дилерської мережі компанії;
- Контроль роботи виробництва;
- Вирішення усіх питань, які виникають в процесі роботи філії;
- Планування та організація своєї роботи;
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості;
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок;
- Адаптація до нових умов роботи;
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням;
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів;
- Дотримання корпоративної культури та цінностей;
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань;
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи.

Штаб сержант 3-ої категорії (заступник начальника).

Збройні Сили України

Державний сектор

9 місяців

11.2023 - 08.2024

  • Посада: штаб сержант 3-ої категорії (заступник начальника) групи зв'язку та інформаційних систем штабу одного з окремих зенітно-кулеметних батальонів Протиповітряної оборони України збройних сил України.
Це бойова військова частина. Брав, участь у формуванні військової частини майже від самого початку. Був "правою рукою" начальника зв'язку та інформаційних систем штабу військової частини. Підтримував, в подальшому, працездатність та боєздатність ввіреного підрозділу - взводу зв'язку.

В безпосередньому підпорядкуванні було 8 військовослужбовців (хоча за штатом мало б бути 15 ! (служба була настільки злагоджена, що кожен без проблем виконував "роботу за двох". І справлялися.).

До обов'язків входило :

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Інженер механік першої категорії відділу головного механіка

МКП "Хмельницькводоканал"

Державний сектор

8 місяців

09.2022 - 05.2023

Офіційно, по наказу, по підприємству, я - відповідальна особа по підприємству, за здійсненням відомчого нагляду, за утриманням та безпечною експлуатацією важкопідіймальних кранів, кранів керованих з підлоги, автопідйомників, автонавантажувачів, змінних вантажозахоплювальних пристроїв. Проходив навчання та здавав на вищевказане "допуск". З не багатьох обов'язків вкажу: пошук запчастин, агрегатів, пристроїв через інтернет. Робота з підрядними організаціями що стосується обслуговування кранів, балок, вентиляції всього підприємства. Оформлення з ними кошторисів та технічних завдань. Відповідальність по підприємству за вентиляцію (окремо). Оформлення технічних завдань на проведення робіт підрядними організаціями та технічних завдань на закупівлю нових агрегатів і т.п. На декількох станціях (до десятка), за участю мене, поремонтували (професійно обробили від іржі та пофарбували підкранові колії).

Облік, контроль за правильною роботою, введення в експлуатацію отриманих нових а також б.в. дизельних генераторних станцій різної потужності (кілька десятків).

Причина звільнення - за власним бажанням.

Інженер з експлуатації

Ес.Ес.Ай. Інтернешнл

IT

1 місяць

12.2021 - 01.2022

Інженер по обслуговуванню pos-терміналів, платіжних терміналів і кіосків самообслуговування по Хмельницький області. Обов'язки : обслуговування pos-терміналів, платіжних терміналів і кіосків самообслуговування по Хмельницький області. Досягнення : гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в Хмельницькій області даною керівниками компанії.

Директор автотранспортного підприємства. Директор служби таксі

ПП Доманський О.М.

Транспорт та Логістика

15 років 2 місяці

10.2006 - 12.2021

Керівник автотранспортного підприємства: ПП Магера, ПП "Комфорт-Авто". Обов'язки : - випускав на лінію автобуси; - контролював технічний стан транспортних засобів; - керував ремонтною базою підприємства; - обслуговував, купував запчастини (за необхідності); - приймав касу; - вів бухгалтерію і звіти; - в підпорядкуванні було 20 працівників; - розробляв і вводив в дію нові погоджені на всіх рівнях "офіційні" маршрути по Україні. Наприклад один з таких: моя організація, під моїм керівництвом, єдина в області зробила офіційний маршрут "Хмельницький-Київ", який працює і до нині. І він, наскільки мені відомо, офіційний, тільки один так і є, і так і залишився. Один... Вкрай не вигідно працювати "офіційно" було "по-білому" в пасажирських перевезеннях. Без інвестицій і підтримки держави, на жаль, важко і майже не реально. Досягнення : гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в Хмельницькій області та по Україні даними керівниками компанії. Відкрив з десяток нових маршрутів по Україні. Директор служби таксі "СВ таксі". Обов'язки: - випускав на лінію автомобілі; - керував ремонтною базою. - займався купівлею запчастин до них (за необхідності), пошук найдешевших та якісніших; - приймав касу; - вів бухгалтерію і звіти; - в підпорядкуванні було 40 працівників. Досягнення: гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в Хмельницькій області та по Україні в цілому, даною керівниками компанії.

Причина звільнення: переформатування підприємства та часткова його ліквідація.

Регіональний менеджер з продажу

Інтерком

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

10.2005 - 10.2006

Обов'язки: продаж та збільшення об'ємів продаж по Тернопільській та Хмельницькій областях (побутова техніка, мобільні телефони, припейд, аксесуари, тощо); Досягнення: гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в Хмельницькій і Тернопільській областях, даними керівником компанії.

Менеджер з продажу

ТОВ "Гермес"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 5 місяців

03.2002 - 08.2005

Обов'язки: - менеджер з продажу (холодні та теплі дзвінки); - В2В клієнти, продажі по телефону, обслуговування ключових клієнтів, гуртові продажі, обслуговування фізичних осіб...). В підпорядкуванні відділ з 5 людей (водій, експедитор (автомобіль в розпорядженні ГАЗон, на той момент новий та сучасний, вантажний, вантажопідіймальність до 10 тон), 2 менеджери з продажу, та оператор на комп'ютері по виписці накладних). Досягнення: - збільшення об'ємів продаж товарної групи компанії; - гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в Хмельницькому та Хмельницькій області даною керівниками компанії.

Контролер енергозбуту

ЕК "Хмельницьколбенерго"

Енергетика та Енергоносії

3 місяці

12.2001 - 03.2002

Обов'язки: Контроль енергозбуту у приватних абонентів енергопостачальної компанії Хмельницькобленерго". Досягнення: гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в даній компанії.

Торговий представник

ТОВ "Гермес"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 місяць

10.2001 - 11.2001

Обов'язки: - робота по напрацьованому "маршруту"; - робота з дебіторкою; - збільшення об'ємів продаж. Досягнення: - гідно представляв інтереси і поставлені переді мною цілі і завдання в нашому місті.

Ключова інформація

1С, MS Office, просунутий користувач internet. Просування об'яв, онлайн-магазинів в інтернеті. Вільна робота з соціальними мережами типу: Facebook, Telegram...Права: категорії А,В,С (військове направлення). Свого часу вільно виконував норматив МСМК і вище з важкої атлетики;свого часу зайняв 2 місце з гирьового спорту по Україні

Навчався в 3 закладах

Хмельницький Національний Університет

Факультет: механічний. Спеціальність "Технологія машинобудування". Кваліфікація інженер-механік.

Хмельницький, 2006

Профейсійно технічне училище номер 18

Курси "Оператор електронно - обчислювальних машин, - міні та персональних ЕОМ".

Хмельницький, 1998

ЗОШ 27 міста Хмельницького

Економіка

Хмельницький, 1996

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Кіберграм

Хмельницький, 2024

https://osvita.diia.gov.ua/uploads/certificate/20240902/DnZFsrwogb83h2jK2ZYLPTRcUSYXBV_W-1725234263.png?v=1725238531

Цифрограм 2.0 для громадян

Хмельницький, 2024

https://osvita.diia.gov.ua/uploads/certificate/20240902/Shaqr1NaNGmiT-KZ5xEURptfbgUzttn1-1725259250.png?v=1725266113?v=1725266115

ICDL Український цифровий громадянин

Хмельницький, 2024

The European Computer Driving Licence (ECDL - Европейские компьютерные права, также известна за пределами Европы как ICDL - International Computer Driving License, международные компьютерные права) - ведущая мировая сертификация навыков владения персональным компьютером. Посилання: https://osvita.diia.gov.ua/uploads/certificate/20240912/kEYtbBY3p20JzTZLUvRdwVbhh8KBq-PM-1726128394.png?v=1726131792?v=1726131793

Учбовий центр житлово-комунального господарства при Хмельницькій обласній раді

Хмельницький, 2022

Цифрограм 1.0 для громадян

Хмельницький, 2021

https://osvita.diia.gov.ua/uploads/certificate/20210328/CEPZ_zeUpkKmqyaThL0mEfGLiSKILECO-1616901012.png?v=1725238531

Курси: "Таргетолог Instagram, Чат-бот мейкер, Виробник сайтів".

Хмельницький, 2021

Курси: "Таргетолог Instagram, Чат-бот мейкер, Виробник сайтів".

Маю електроний сертифікат Національної онлайн-платформи з цифрової грамотності.

Хмельницький, 2021

Маю електроний сертифікат Національної онлайн-платформи з цифрової грамотності.

Маю електронний сертифікат від Цифрограм.

Хмельницький, 2021

Маю електронний сертифікат від Цифрограм.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Додаткова інформація про себе

В армії на "ВІДМІННО" знав азбуку "Морзе" - це про те, що можу чому завгодно навчитись, питання тільки часу та бажання !!! Строкова служба в армії: 1999-2001 роки, Прикордонні війська України морські частини (Морська охорона). Двічі нагороджений нагрудним знаком "Відмінний Прикордонник 2-го ступеню". Командир відділення, головний старшина (морське звання) запасу. Після року служби була найвища форма допуску до державної таємниці...
Практична робота і користування інтернетом з 2005 року.
У 2006 році допомагав кандидату на посаду мера Хмельницького Вікарчуку В.Є. в перевиборному штабі.
В політичних партіях ніколи не перебував і не перебуваю.
До 2012 року недовго співпрацював на взаємовигідних умовах з підприємством "ЛМВ-33".
До 2012 року продавав автохімію.
До 2021 року працював на взаємовигідних умовах з такими організаціями як "Пласт-системи" та "Магія Пласт".
Інтереси: корисне та цікаве (спорт, двигуни та механіка, сад-город, будівництво-ремонт).
Коротко про себе:
- Всебічно розвинений.
- Маю сильні лідерські якості, навички організації та управління, продажами.
- Маю досвід роботи з виробництвом продукції з пластику (поліпропілену), металу.
- Енергійний та мотивований.
- Можу і вмію працювати в режимі багатозадачності.
- Вмію вести переговори та шукати нові канали збуту.
- Знаю, як створити ефективну команду і збільшити продажі.
Маю вищу технічну освіту та середню спеціальну.
- Досвідчений користувач ПК (MS Office), за офіціальною освітою 'Оператор ЕОМ міні та персональних', за неофіційною освітою - 'Інтернет-Маркетолог'.

Олексій Миколайович

Директор з продажу

Хмельницький

30 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 години тому