Працював в 1 компанії 3 роки 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар сушист
Татакі Суші
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 2 місяці
09.2022 - 11.2025
- Приготування суші
- Приготування сашимі та інших японських страв
- Підтримання якості та свіжості продуктів
- Дотримання рецептур та стандартів приготування
- Організація робочого місця та дотримання чистоти
- Закупівля необхідних інгредієнтів
- Контроль за процесом приготування страв
- Ведення інвентаризації продуктів
Ключова інформація
швидко навчатись,и не боятись роботи)
Навчався в 1 закладі
ЗОШ 5 ТЕК БНАУ
технолог плодів та овочів
Біла Церква, 2015
Ярослав Сергійович
Ярослав Сергійович
Кухар сушист

Біла Церква
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому