Працював в 5 компаніях 23 роки 7 місяців
Державний сектор, Промисловість та Виробництво
Керівник підприємства
дсп " Головний селекційний центр україни"
Державний сектор
8 років 9 місяців
10.2011 - 07.2020
Обов'язки: планування, складання бюджету, оперативне (поточне) керівництво підприємством; • організація його виробничо-господарської, соціально-побутової діяльності; організація роботи структурних підрозділів та ефективне управління виробництвом; • забезпечення виконання планових показників прибутковості підприємства, передбачених статутом та контрактом з керівником ( в тому числі складання бюджету, розрахунок затрат та доходу, прибутковості, собівартості продукції рослинництва та тваринництва. Проведення заходів по залученню пайовиків, тісна співпраця з органами місцевого самоврядування. Досягнення: ліквідував заборгованість підприємства перед бюджетом, перед пенсійним фондом, по виплаті заробітної плати; зменшив кредиторську та дебіторську заборгованість підприємства; вивів підприємство на рівень ефективного, прибуткового виробництва.
головний механік
зат "карлівський завод сухого молока"
Промисловість та Виробництво
4 роки 9 місяців
12.2005 - 09.2010
Організація та контоль ремонту та технічного стану обладнання. Планування планово-попереджувальних ремонтів, діагностика обладнання, аналіз, іноваційні впровадження.
головний інженер
пат "карлівський хлібозавод"
Промисловість та Виробництво
5 місяців
12.2004 - 05.2005
Майстер кондитерського цеху
ЗАТ "Полтавакондитер" ("Домінік")
Промисловість та Виробництво
1 рік 8 місяців
04.2003 - 12.2004
Організація та контроль плану виробництва кондитерської продукції у відповідності до рецептур, контроль використання сировини, якості.Контроль роботи обладнання цеху його технічного стану , забезпечення техніки безпеки з охорони праці на робочих місцях. Проведення санітарних заходів в цеху.
начальник зміни
Карлівський цукровий зовод
Промисловість та Виробництво
7 років 9 місяців
07.1995 - 04.2003
Організація та контроль роботи змінного персоналу(близько 60 працівників) на всіх дільницях виробництва (8 дільниць), забезпечення планових та якісних показників виробництва готової продукції , дотримання технології процесів ведення виробництва, участь у проведенні технічних оглядів обладнання та складанні графіків планово - попереджувальних ремонтів
Ключова інформація
Впевнений користувач word , excel , 1c - рівень користувача. досвід управління колективом , командна робота. вміння планувати та прогнозувати , вміння адаптуватися. здібність приймати нестандартні управлінські рішення. комунікабкльність , креативність , вміння вирішувати конфлікти.
Навчався в 1 закладі
український державний університет харчових технологій
інженер - механік
Київ, 1995
Володіє мовами
Англійська
нижче середнього
Французька
нижче середнього
Додаткова інформація
FamilyStatus
PersonalQualities
Курси та навчання
Посвідчення групи допуску з електробезпеки, відповідального за експлуатацію підйомних механізмів та посудин що працюють під тиском, з охорони праці.
Володимир Олександрович
Володимир Олександрович
Інженер
Київ
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість
Оновлено 3 дні тому