Працювала в 4 компаніях 7 років 3 місяці
Промисловість та Виробництво, Освіта, Медицина та Охорона здоров'я
повар-універсал
НОВУС, Корпорація, ТОВ
Промисловість та Виробництво
2 роки 7 місяців
10.2021 - 05.2024
Старший повар
Магазин "Мука"
Промисловість та Виробництво
1 рік 3 місяці
07.2020 - 10.2021
Працювала старшим поварем,підготовлена продукція мною, подавалась в зал для виготовлення на продажу до магазину, де сама її і виготовляла, це магазин Мука «полуфабрикатів»виготовлялось все (голубці, сирники, млинці, лазанья, пироги, котлети, тифтелі, вареники, пельмені і тд).
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Планування та організація своєї роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Старший повар
Крила
Освіта
1 рік 11 місяців
07.2018 - 06.2020
Працювала старшим поварем у часній школі «Крила».
Готувала , випікала, все по калькуляції, приймала товари, а також і робила замовлення на них, переучоти. Все, що зв’язано з цією професією для мене дуже знайоме. Працювала в дитячому садочку тут же при цій школі з спеціалізованими дітками, яким потрібно було більше приділити уваги....
Готувала , випікала, все по калькуляції, приймала товари, а також і робила замовлення на них, переучоти. Все, що зв’язано з цією професією для мене дуже знайоме. Працювала в дитячому садочку тут же при цій школі з спеціалізованими дітками, яким потрібно було більше приділити уваги....
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Повар горячего цеха
Лікарня
Медицина та Охорона здоров'я
1 рік 2 місяці
05.2017 - 07.2018
Працювала поварем гарячого процесу.
Ключова інформація
- Приготування гарячих страв.
- Приготування холодних страв.
- Приготування закусок.
- Випічка і т.д.
Навчалась в 1 закладі
Сокирянське вище професійне училище
Повар, Кондитер, Офіціант.
Чернівці, 1993
Володіє мовами
Українська
вільно
Людмила Іванівна
Людмила Іванівна
Повар
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому