Працював в 7 компаніях   15 років 8 місяців

Будівництво, Промисловість та Виробництво

Технічний директор

ТОВ "ЕКО ТЕК ГРУП"

Будівництво

4 роки

05.2020 - до теперішнього часу

Розробка нових теплиць для замовників з урахуванням їх технічних заявок. Розробка повного пакету технічних паспортів та креслень.Розрахунок теплиць на вітрові та снігові навантаження.Відстеження причин рекламацій та внесення коректив у технічну документацію.

Інженер конструктор

ПрАТ«ВЕНТС»

Промисловість та Виробництво

6 місяців

11.2019 - 05.2020

В обов’язки входить: Розробка нових приточно-витяжних установок. Доопрацювання та вдосконалення старих установок. Розробка повного пакету технічної документації.

Інженер конструктор

«DOVAINA»

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

05.2018 - 11.2019

В обов’язки входило:Розробка нових автоматичних та напівавтоматичних машин. Доопрацювання та вдосконалення старих машин. Розробка повного пакету технічних креслень.Розрахунок технічних характеристик.

Інженер конструктор

ТОВ «БЦМЗ»

Промисловість та Виробництво

11 місяців

06.2017 - 05.2018

В обов’язки входило:Розробка нової комунальної техніки для замовників з урахуванням їх технічних заявок. Розробка повного пакету технічних креслень.Розрахунок технічних характеристик.Відстеження причин рекламацій та внесення коректив в технічну документацію.

Конструктор-технолог

Sp. z o.o Sp. K "SKRAW-MET"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

11.2016 - 05.2017

В обов’язки входило: Розробка нових гідравлічних циліндрів для замовників з урахуванням їх технічних заявок. Розробка повного пакету технічних креслень на гідравлічні циліндри.Розрахунок технічних характеристик циліндра.Відстеження причин рекламацій та внесення коректив в технічну документацію.Нормування монтажної та зварювальної ділянки.

Головний механік

ТОВ «Укрбудкомплект Центр Сітка»

Промисловість та Виробництво

5 років 11 місяців

11.2009 - 10.2015

В обов’язки входило: Організація безперебійного та технічно правильного виробничого процесу підприємства; Забезпечення наобхідного рівня підготовки виробництва; Забезпечення підвищення ефективності виробництва та продуктивності праці; Керівництво розробкою заходів щодо реконструкції та модернізації підприємства; Відстеження своєчасності проведення попереджувальних ремонтів обладнання; Контроль роботи технічного персоналу, його навчання та підвищення кваліфікації; Контроль за дотриманням норм і правил охорони праці, виробничої санітарії та техніки безпеки; Контроль необхідної технічної документації.

Виробничий майстер

«Белоцерковмаз»

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

10.2007 - 11.2009

В обов’язки входило:Контроль, організація та координація роботи виробничого персоналуВиконання виробничих планів та облік виконаних робітОрганізація підготовки до виконання ремонтних робіт, контроль за виконанням існуючих правил технологічних процесів, оперативне виявлення та ліквідація причин їх порушенняКонтроль виконання стандартів якості, трудової дисципліни та інших затверджених норм та процедурКонтроль якості продукції що випускається

Ключова інформація

я:Знаю, розумію та застосовую чинні нормативні документи, які стосуються моєї діяльності.Знаю та виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норм, методів та прийомів безпечного виконання робіт.Знвю та використовую ЕСКД.

Навчався в 2 закладах

Київський національний університет будівництва і архітектури

Будівельний факультет/Будівництво та цивільна інженерія

Київ, 2023

Білоцерківський національний аграрний університет

Економічний/Менеджер організацій

Біла Церква, 2009

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Польська

нижче середнього

Курси, тренінги, сертифікати

СЕРТИФІКАТ УЧАСНИКА IV МІЖ НАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Київ, 2023

БУДІВЛІ ТА СПОРУДИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ: СУЧАСНІ МАТЕРІАЛИ ТА КОНСТРУКЦІЇ

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Microsoft Office (Word‚ Excel), Компас, SolidWorks, SolidEdge.

Ігор Анатолійович

Інженер конструктор

Київ

Святошинський район

50 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому