Ключова інформація

Вміло користуюсь програмними забезеченнями, такі як: SolidWorks, Autodesk Inventor, Fusion 360, Компас. За необхідності можу працювати програмних забезпеченнях, такі як: Autocad, Scaniverse, Repetier-Host, CreatWare, Arduino IDE, SketchUp, Scaniverse, UltiMakerCura.

Навчався в 1 закладі

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Галузеве машинобудування (Робототехнічні системи та комплекси)

Київ, 2025

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Certificate WIX FILTERS

2023

Дізнався як відбувається процес фільтрації, конструкцію автомобільних фільтрів, та що впливає на його ефективність. 



Додаткова інформація

Свій розділ

Я студент НУБІП 3-го курсу, денної форми навчання, факультету конструювання та дизайну. Навчаюсь за спеціальністю "Галузеве машинобудування (Роботехнічні системи та комплекси)".

Мав змогу бути залученим у комерційну співпрацював з такими компаніями, як: KUHN (розробка та розрахунок навантажень "лапи та кріплення для сівалки ESPRO"), УАПК (розрахунок навантажень "Висівної секції для сівалки") , НІЖИНСІЛЬМАШ (розробка "Причіпа тракторного самоскидального двовісного").

Також маю навички 3D друку. Працював з пластиками, такі як: ABS, PLA, coPET, Nylon. Використовував Використовував такі ПЗ як: Repetier-Host, CreatWare. Також знайомий з ПЗ UltiMakerCura.

Так як я на 3-му курсі, мені потрібно пройти літню практику на підприємстві, тому шукаю підприємство для вдалої співпраці та можилового подальшого працевлаштування на компанію.

Якщо у вас є робота для мене вже зараз, я можу обговорити з вами прямо зараз, але поки в мене очне навчання мене цікавить віддалена робота, або змішена

Особисті якості

Я цілеспрямований, відповідальний та креативний співробітник, чудово вмію читати креслення та маю технічне мислення, працював із стандартами.

Наукова діяльність

МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СТАЛІ

https://dglib.nubip.edu.ua/server/api/core/bitstreams/796e6b0e-9bdb-46f3-88fa-b0d01d17d3a8/content

Перець Є.С., студент ФКД. ЗАСТОСУВАННЯ ФРОНТАЛЬНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ У КОРМОВИРОБНИЦТВІ. (Науковий керівник – Засунько А.А., асистент кафедри надійності техніки).

Анонімний пошукач

Інженер конструктор

Київ

19 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, гібридна

Оновлено 1 місяць тому