Працювала в 4 компаніях 14 років 9 місяців
Промисловість та Виробництво
завідувачка лабораторії
ДП Крупозавод Озерянка
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
12.2022 - до теперішнього часу
Організація роботи лабораторії, розподілення обов'язків, контроль вхідної сировини, контроль готової продукції, отримання сертифікатів продукції, ведення НАССР.
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
завідувачка лабораторії
ДП Крупозавод Озерянка
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
12.2022 - до теперішнього часу
Організація роботи лабораторії, розподілення обов'язків, контроль вхідної сировини, контроль готової продукції, отримання сертифікатів продукції, ведення НАССР.
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
завідувачка лабораторії
ДП Крупозавод Озерянка
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
12.2022 - до теперішнього часу
Організація роботи лабораторії, розподілення обов'язків, контроль вхідної сировини, контроль готової продукції, отримання сертифікатів продукції, ведення НАССР.
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Інженер технолог
ЗАТ "Житомирские сладости"
Промисловість та Виробництво
12 років 8 місяців
09.2009 - 05.2022
- Розробка та впровадження технологічних процесів у виробництво
- Оптимізація виробничих процесів та підвищення їхньої ефективності
- Контроль якості виробництва та впровадження заходів для покращення якості продукції
- Взаємодія з виробничим відділом та інженерами-конструкторами для вдосконалення виробництва
- Впровадження систем автоматизації та контролю виробництва
- Розробка технічної документації та звітності щодо виробництва
- Планування та управління виробничими процесами
- Навчання та підтримка персоналу з питань виробничих технологій
Ключова інформація
Навчалась в 1 закладі
Национальный Университет Пищевых Технологий
Технологія хліба, кондитерских, макаронних виробів і харчоконцентратів
Київ, 2009
Володіє мовами
Англійська
базовий
Юлия
Юлия
Інженер технолог
Житомир
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому