Працювала в 6 компаніях 6 років 1 місяць
Торгівля роздрібна / Retail, Медицина та Охорона здоров'я, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
фахівець стандартизації, сертифікації та якості
ТОВ ОМЕГА
Торгівля роздрібна / Retail
4 місяці
08.2024 - до теперішнього часу
- Планування та організація своєї роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Перевірка торгового залу та внутрішніх виробництв
- Перевірка бізнес процесів
Внутрішній аудитор
ЕКО-Маркет
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік 1 місяць
06.2023 - 07.2024
-перевірка дотримання санітарного стану торгових залів тавиробничих приміщень;
-перевірка товару в залі на наявність протермінованого товару, з неналежним маркуванням, не товарного вигляду;
-перевірка сировини на виробництві і дотримання правил її зберігання;
-перевірка документів НАССР, дотримання ведення журналів контролю по НАССР;
-надання рекомендацій за результатами аудиту
Адміністратор клініки
ВВ Клініка, ТОВ, МЦ
Медицина та Охорона здоров'я
1 рік 6 місяців
12.2021 - 06.2023
Медичний реєстратор приймального відділення
КНП ФМР Фастівська центральна районна лікарня
Медицина та Охорона здоров'я
10 місяців
04.2020 - 02.2021
Мерчандайзер
Terra Food
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
1 рік 1 місяць
02.2017 - 03.2018
Мерчандайзер
Milk Alliance
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
11 місяців
03.2016 - 02.2017
Ключова інформація
Навчалась в 1 закладі
Національний університет харчових технологій
технології цукрового виробництва і переробки води/ технолог цукру і цукрозамінників
Київ, 2010
Володіє мовами
Французька
базовий
Польська
базовий
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Інститут післядипломної освіти НУХТ за програмою навчання внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції зі спеціальності "Менеджмент"
1.Основи безпечності харчової продукції 2.Законодавчі вимоги щодо впровадження систем безпечності харчування 3.Програми-передумови та супутні програми системи НАССР 4.Етапи впровадження і принципи системи НАССР 5.Розробка і ведення документації відносно всіх процедур
Profi Club, за спеціальністю "Внутрішній аудитор"
Profi Club, "Маркування харчових продуктів"
Державний торговельно-економічний університет, "Аудити систем управління: сутність, значення, рекомендації щодо проведення"
Інститут альтернативної медицини AMITI
Класичний оздоровчий масаж ( спортивний, лімфодренажний, антицилюлітний, Шведський розслабляючий, медовий, рефлексотерапія і мануальна терапія, дитячий), Ломі-ломі(Гавайський масаж), лімфодренажний масаж обличчя, кінезотерапія і тейпування, хіджама, Стоун терапія, Тайський масаж
Інститут підготовки кадрів промисловості України при Міністерстві промисловості України
Швея
Анна
Анна
Фахівець з якості, внутрішній аудитор
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому