Працювала в 3 компаніях   10 років 11 місяців

Промисловість та Виробництво, FMCG

Керівник відділу внутрішнього аудиту, систем менеджменту якості та безпечності продукції

ТОВ "Потоки"

Промисловість та Виробництво

3 роки 7 місяців

10.2018 - 05.2022

  • Організація сертифікації процесів за стандартами ISO 22000, GMP+, схем сертифікації FSSC 22000:
  • Розробка та впровадження схем контроля якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
  • Аналіз ризиків виробництва та випуску неякісної та/або небезпечної продукції;
  • Розробка та впровадження процесів для запобігання випуску неякісної та/або небезпечної продукції;
  • Розробка та впровадження процесів управління неякісною та/або небезпечною продукцією;
  • Інформування та навчання персоналу вимогам інтегрованої системи менеджменту безпечності продукції ;
  • Управління процесом звернення споживачів, визначення причин, контроль своєчасності та ефективності впровадження змін, надання результатів аналізу вищому керівництву;
  • Погодження договорів на закупівлю сировини, продаж готової продукції щодо вимог до якості та безпеки;
  • Розробка макетів маркування продукції;
  • Отримання дозвільної документації для функціювання підприємства відповідно до вимог законів України щодо безпеки та якості харчових продуктів;
  • Отримання дозвільної документації для експорту продукції, що випускається;
  • Визначення ключових показників діяльності бізнес-процесів;;
  • Консолідація та аналіз отриманих результатів за ключовими індикаторами діяльності бізнес-процесів. Надання звітності вищому керівництву;
  • Опис, оптимізація, впровадження бізнес-процесів.
  • з 12.2020 р.
  • Додаткові обов'язки:
  • Аналіз фінансових витрат, розробка пропозицій щодо мінімізації витрат підприємств;
  • Контроль витрати ПММ технікою підприємства;
  • Планування та проведення інвентаризацій матеріальних цінностей;
  • Планування та проведення інвентаризації сировини та готової продукції;
  • Контроль роботи виробничих лабораторій (відтворюваність лабораторних досліджень).

Завідуючий лабораторією

ПРАТ «ЕРЛАН»

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

08.2015 - 02.2017

  • Забезпечення виконання лабораторного контролю якісті сировини, готової продукції;
  • Контроль ведення лабораторної документації;
  • Розробка документації (процедур, інструкцій) щодо контролю якості продукції на всіх етапах виробництва;
  • Навчання персоналу;
  • Складання звітів про роботу підрозділу;
  • Розробка та контроль своєчасного виконання дій щодо поліпшення роботи виробничої лабораторії;
  • Робота з рекламаціями (проведення розслідувань виявлення корінної причини);
  • Розробка та контроль своєчасного виконання дій щодо запобігання, усунення причин виробництва та випуску неякісної продукції;
  • Участь та підготовка до аудитів зовнішніми організаціями.

Спеціаліст з якості цеху поліетиленової тари

Procter&Gamble / P&G / Проктер енд Гембл

FMCG

5 років 6 місяців

09.2006 - 03.2012

- Контроль дотриманнявимог стандартів з якісті;

- Підготовка звітності та аналіз результатів діяльності цеху усфері якості продукції що випускається;

- Впровадження нових та перегляд чинних нормативних документів;

- Підготовка навчального матеріалу, навчання персоналу вимогам якості продукції що випускається;

- Контроль виконання вимог нормативної документації щодо якості готової продукції, перевірка результатів роботи, формування звітності щодо виконання вимог з якості готової продукції.

- Здійснення координації робіт під час розслідування причин виробництва продукції невідповідної якості;

- Розробка та контроль виконання плану дій щодо запобігання випуску неякісної продукції.

  • Лаборант мікробіологічної та аналітичної лабораторії
  • Обов'язки:
  • - Контроль якості сировинних матеріалів, напівфабрикату, продукції, що випускається;
  • - Ведення звітної документації;
  • - Контроль за дотриманням стандартів якості на виробничих ділянках.

Ключова інформація

  • Основні вимоги та принципи побудови системи менеджменту безпеки харчових продуктів ISO22000:2005/ДСТУ ISO22000:2007;
  • Система менеджменту безпеки харчової продукції відповідно до вимог та положень міжнародних стандартів ISO 22000:2018 і ISO19011:2018;
  • Внутрішній аудит системи менеджменту безпеки харчової продукції відповідно до вимог та положень міжнародних стандартів ISO 22000:2018 і ISO19011:2018.

Навчалась в 1 закладі

Нікопольський економічний університет.

Факультет-Економічний. Спеціальність- Менеджмент організації та адміністрування.

Нікополь, 2012

Курси, тренінги, сертифікати

Криворізьке медичне училище

Кривий Ріг, 2002

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія "В"

Особисті якості

  • Ініціативність;
  • Висока;
  • Працездатність;
  • Комунікабельність;
  • Відповідальність;
  • Стресостійкість;
  • Орієнтовність на досягнення результату.

Анастасія

Директор з якості

Дніпро

Готовий переїхати: Київ

40 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 дні тому