Працювала в 3 компаніях 10 років 11 місяців
Промисловість та Виробництво, FMCG
Керівник відділу внутрішнього аудиту, систем менеджменту якості та безпечності продукції
ТОВ "Потоки"
Промисловість та Виробництво
3 роки 7 місяців
10.2018 - 05.2022
- Організація сертифікації процесів за стандартами ISO 22000, GMP+, схем сертифікації FSSC 22000:
- Розробка та впровадження схем контроля якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
- Аналіз ризиків виробництва та випуску неякісної та/або небезпечної продукції;
- Розробка та впровадження процесів для запобігання випуску неякісної та/або небезпечної продукції;
- Розробка та впровадження процесів управління неякісною та/або небезпечною продукцією;
- Інформування та навчання персоналу вимогам інтегрованої системи менеджменту безпечності продукції ;
- Управління процесом звернення споживачів, визначення причин, контроль своєчасності та ефективності впровадження змін, надання результатів аналізу вищому керівництву;
- Погодження договорів на закупівлю сировини, продаж готової продукції щодо вимог до якості та безпеки;
- Розробка макетів маркування продукції;
- Отримання дозвільної документації для функціювання підприємства відповідно до вимог законів України щодо безпеки та якості харчових продуктів;
- Отримання дозвільної документації для експорту продукції, що випускається;
- Визначення ключових показників діяльності бізнес-процесів;;
- Консолідація та аналіз отриманих результатів за ключовими індикаторами діяльності бізнес-процесів. Надання звітності вищому керівництву;
- Опис, оптимізація, впровадження бізнес-процесів.
- з 12.2020 р.
- Додаткові обов'язки:
- Аналіз фінансових витрат, розробка пропозицій щодо мінімізації витрат підприємств;
- Контроль витрати ПММ технікою підприємства;
- Планування та проведення інвентаризацій матеріальних цінностей;
- Планування та проведення інвентаризації сировини та готової продукції;
- Контроль роботи виробничих лабораторій (відтворюваність лабораторних досліджень).
Завідуючий лабораторією
ПРАТ «ЕРЛАН»
Промисловість та Виробництво
1 рік 6 місяців
08.2015 - 02.2017
- Забезпечення виконання лабораторного контролю якісті сировини, готової продукції;
- Контроль ведення лабораторної документації;
- Розробка документації (процедур, інструкцій) щодо контролю якості продукції на всіх етапах виробництва;
- Навчання персоналу;
- Складання звітів про роботу підрозділу;
- Розробка та контроль своєчасного виконання дій щодо поліпшення роботи виробничої лабораторії;
- Робота з рекламаціями (проведення розслідувань виявлення корінної причини);
- Розробка та контроль своєчасного виконання дій щодо запобігання, усунення причин виробництва та випуску неякісної продукції;
- Участь та підготовка до аудитів зовнішніми організаціями.
Спеціаліст з якості цеху поліетиленової тари
Procter&Gamble / P&G / Проктер енд Гембл
FMCG
5 років 6 місяців
09.2006 - 03.2012
- Контроль дотриманнявимог стандартів з якісті;
- Підготовка звітності та аналіз результатів діяльності цеху усфері якості продукції що випускається;
- Впровадження нових та перегляд чинних нормативних документів;
- Підготовка навчального матеріалу, навчання персоналу вимогам якості продукції що випускається;
- Контроль виконання вимог нормативної документації щодо якості готової продукції, перевірка результатів роботи, формування звітності щодо виконання вимог з якості готової продукції.
- Здійснення координації робіт під час розслідування причин виробництва продукції невідповідної якості;
- Розробка та контроль виконання плану дій щодо запобігання випуску неякісної продукції.
- Лаборант мікробіологічної та аналітичної лабораторії
- Обов'язки:
- - Контроль якості сировинних матеріалів, напівфабрикату, продукції, що випускається;
- - Ведення звітної документації;
- - Контроль за дотриманням стандартів якості на виробничих ділянках.
Ключова інформація
- Основні вимоги та принципи побудови системи менеджменту безпеки харчових продуктів ISO22000:2005/ДСТУ ISO22000:2007;
- Система менеджменту безпеки харчової продукції відповідно до вимог та положень міжнародних стандартів ISO 22000:2018 і ISO19011:2018;
- Внутрішній аудит системи менеджменту безпеки харчової продукції відповідно до вимог та положень міжнародних стандартів ISO 22000:2018 і ISO19011:2018.
Навчалась в 1 закладі
Нікопольський економічний університет.
Факультет-Економічний. Спеціальність- Менеджмент організації та адміністрування.
Нікополь, 2012
Курси, тренінги, сертифікати
Криворізьке медичне училище
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
Категорія "В"
Особисті якості
- Ініціативність;
- Висока;
- Працездатність;
- Комунікабельність;
- Відповідальність;
- Стресостійкість;
- Орієнтовність на досягнення результату.
Анастасія
Анастасія
Директор з якості
Дніпро
Готовий переїхати: Київ
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 3 дні тому