Працювала в 4 компаніях   10 років 1 місяць

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Нерухомість та Девелопмент, Страхування, Торгівля роздрібна / Retail

Оператор введення даних

НОВУС, Корпорація, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

09.2021 - 04.2022

Переміщення товару зі складу до магазину, відвантаження товару формування накладних, списання товару, робота у програмі 1С.

Інспектор

ПрАт «КЗЕК»

Нерухомість та Девелопмент

2 роки

09.2015 - 09.2017

Заключення договорів по оренди нежитлових приміщень, запровадження бази орендарів, заборгованості, переукладання договорів

Спеціаліст з обслуговування клієнтів

НФСК «Добробут»

Страхування

4 роки 8 місяців

03.2008 - 11.2012

Консультація клієнтів з питань страхування автомобілів (Каско, Осаго, ДСАГО, продовжена гарантія), вибір оптимального портфеля програм, оформлення страхових полісів, кредитних заявок, підготовка документів на кредитну угоду до банку, огляд автомобілів (фото та акт огляду), обробка вхідних дзвінків, робота з холодними дзвінками, вихідні дзвінки клієнтам, пролонгація договорів страхування (обдзвонення клієнтської бази, підбір страхових продуктів, оформлення полісів на продовження), ведення клієнтів у страховому періоді (допомога у врегулюванні збитків, відповіді на питання, нагадування про чергові страхові внески тощо). д).

Менеджер по закупівлям

Краснодонский райпотребсоюз

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 6 місяців

06.2004 - 12.2006

Обов'язки Побудова та розвиток клієнтської бази перспективних клієнтів із закупівлі продукту, підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів, повне оформлення закупівель, розвиток відносин з новими клієнтами, ведення переговорів, виконання планів, робота з податковим кредитом, ведення документації та звітності (1С), що супроводжується, консультація та підтримка всіх зацікавлених сторін, супровід статусу та контроль за виконанням проекту в рамках встановленого часу та бюджету, планування та координація дій щодо запуску та розробки концепту нового продукту.

Ключова інформація

Цілеспрямованість, стресостійкість, комунікабельність, вміння вести переговори. Microsoft Excel (Word), Підприємство 1С, Бухгалтерія 1С, Склад 1С.

Навчалась в 1 закладі

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Менеджер організаціі

Луганськ, 2007

Володіє мовами

Українська

вільно

Олена Вікторівна

Менеджер з постачання

Львів

20 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому