Працював в 6 компаніях   5 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су шеф

БагатоЛосося

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

06.2024 - до теперішнього часу

  • Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
  • Підготовка та приготування страв згідно з меню
  • Підтримка чистоти та порядку на кухні
  • Організація та проведення навчання для персоналу кухні
  • Розробка нових страв та вдосконалення меню
  • Розробка нових страв та вдосконалення меню
  • Розробка нових страв та вдосконалення меню
  • Ведення облікової документації
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
  • Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації

Старший кухар, Шеф кухні

Суші Майстер

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 1 місяць

12.2022 - до теперішнього часу

Організація роботи кухні
Становлення робочого графіку кухарів
Приготування страв японської кухні та контроль за їх якістю
Навчання персоналу
Замовлення продуктів

Кухар універсал

БагатоЛосося

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

02.2024 - 05.2024

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм

Кухар універсал

Суші Майстер

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

09.2021 - 12.2022

Приготування якісних страв, японської кухні

су шеф

Суші Вок

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

06.2020 - 07.2021

Приготовление роллов, горячих блюд азиатской кухни, салатов

Контроль за качеством блюд

Заказ продуктов

Обучение персонала

Составление рабочего графика поваров

Кухар універсал

Суші Майстер

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

03.2019 - 05.2020

Приготування суші та ролів
Приготування гарячих страв, супів , салатів
Розборка та нарізка риби

Навчався в 1 закладі

Киевский Политехнический Институт

ФИВТ

Киев, 2017

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Контакты

Если не беру трубку, пишите, пожалуйста, в вайбер или телеграм

Евгений

Кухар сушист, су-шеф сушибару

Київ

35 000 грн.

28 років

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому