Працював в 1 компанії 1 рік 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
кухар університет су-шеф
GREEK HOSE
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
08.2023 - до теперішнього часу
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Юлія
Юлія
Сушист
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому