Працювала в 3 компаніях   33 роки 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво

Шеф-повар

база отдыха

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

04.2022 - 09.2023

зав.роизводством,шеф-повар кухни,розработка сезонного меню,внедрение новых блюд,приготовление блюд на заказ,обучение персонала,расчет и выдача сырья на смену, заказ и прием продуктов на пищеблок, контроль за санитарией,технологическим процессом приготовления блюд,сроками хранения,температурными режимами.

Шеф-повар

ФОП Кемарская С.В.база отдыха

Промисловість та Виробництво

4 місяці

05.2021 - 09.2021

Организация производственного процесса и управление работой кухни обучение персонала,контроль технологии приготовления блюд согласно вложению сырья и правил санитарии и гигиены,составление меню,заказ сырья,прием сырья по количеству и качеству,участие во всех процессах производства, работа в мясо-рыбном ,мучном,гарячем цехах.Проведение инвентаризации ,составление отчетности по остаткам.

Техголог харчового виробництва, начальник виробництва

ТОВ Хлібокомбінат,ТОВ мегомаркет,комбінат н/ф

Промисловість та Виробництво

32 роки

09.1989 - 09.2021

Контроль за роботою цехів, технологічним процесом, замовлення сировини, пакувального матеріалу, проведення інвентаризацій, приймання сировини за якісними та кількісними показниками, контроль виходу готовоі продукціі.

Ключова інформація

Розробка та впровадження ноаих виробів, складання технологічних, калькуляційних карт, розрахунк рентабельності, собівартості, продажних цін, енергетичності страв, складання нотацій на готову продукцію, робота сз нормативними документами( ТУ ,ДСТУ, ГОСТи, збірник рецептур),розрахунки взаємозаміни сировини, проведення інвентаризацій, списання ,проведення майстер -класів,презентацій, навчання робітників з технологіі, санітаріі( лекціі з санітаріі ,ТБ на виробництві)..Пройшла на підприємстві перевірку НАССП, є досвіт в застосуванні та заповнення потрібноі документаціі .Контроль за виробничим процесом, дотриманням технологіі, санітаріі, дісципліни на виробницві.

Навчалась в 1 закладі

Донецкий институт советской торговли

технологический

Донецк, 1989

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Новітні технологіі виробнтцтва

Киев, 2016

Ознайомлення з новітнім обладнанням, впровадженням в технологічний процес поліпшувачив, домішок,Складанння технолоічних карток згідно сучасних вимог, ведення документаціі.

Додаткова інформація

Увлечения и интересы

Виробництво тематичних тортів ( кондитерських виробівЇ,кароваів на замовлення, піци, хлібобулочних виробів, робота з заварними хлібами...Є навики знання в роботі з рибним виробнитвом ( соління, копчення холодним та гарячим способом, виробництво н/ф з риби .

Лариса Владиславовна

Технолог пищевого производства, шеф-повар, зав.производством

Шостка

Готовий переїхати: Київ, Одеса, Затока

40 000 $

58 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 11 годин тому