Працював в 4 компаніях   2 роки 4 місяці

Послуги для бізнесу - інше, Промисловість та Виробництво, Реклама та PR-послуги, Медіа / ЗМІ

Менеджер по роботі з клієнтами

Infocus

Послуги для бізнесу - інше

6 місяців

11.2023 - 05.2024

Головна ціль цієї роботи - надати максимально якісний клієнтський сервіс. Я приймав та виконував клієнтські запити в чатах, на пошті та в дзвінках. Тімліди відмітили мою клієнтоорієнтованість й в перший місяць роботи я отримав найбільшу кількість зафіксованих подяк від клієнтів.

Менеджер з планування на виробництві мебілв

ІМІ

Промисловість та Виробництво

6 місяців

04.2023 - 10.2023

На фабриці з виробництва м'яких меблів я відповідав за створення кращих способів розв'язання проблем у виробничому процесі. Крім того, я брифував розробника, який підтримує нашу CRM-систему. Я поліпшив процес ведення обліку всіх скарг клієнтів, щоб оперативно вирішувати їх.

Асистент семантика Google Ads

Legion Marketing

Реклама та PR-послуги

4 місяці

12.2021 - 04.2022

Тут я навчився й почав розуміти базові задачі семантика. Я створював семантичне ядро, підбирав ключові запити й стоп слова, створював оголошення й оптимізував пошукову видачу.

Smm-спеціаліст

Texty.org.ua

Медіа / ЗМІ

8 місяців

09.2020 - 05.2021

Як SMM-спеціаліст, я почав працювати для медіа, яке люблю та активно читаю. Моєю метою було переробити їхню сторінку в Instagram. Я створив з нуля більш читабельні та впізнавані шаблони для постів у Adobe Photoshop. Довгостроковою метою було охопити ширшу та більш залучену аудиторію без використання платного просування.

Я допоміг цьому медіа тим, що показав як гарне й читабельне оформлення впливає на успішність медіа в соцмережах.

Ключова інформація

Маю досвід в різних суміжних з маркетингом сферах. Писав підводки до новин та статей, працював із кабінетом Google Ads, створив візуальне оформлення для одного з українських онлайн медіа. Маю досвід в підтримці клієнтів й шукаю роботу на перетині креативного маркетингу й менеджменту команд.

Грамотна українська мова та англійська на рівні Intermediate+. Досвід роботи з Photoshop та After Effects, маю гарну надивленість та смак.

Мрію працювати в команді професіоналів, де зможу рости.

Навчався в 1 закладі

Київський університет імені Бориса Грінченка

Рекламіст

Київ, 2023

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Vlad

Асистент маркетолога

Черкаси

23 роки

Активно шукає роботу

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 тижні тому