Працювала в 4 компаніях   13 років 10 місяців

Будівництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Краса / Фітнес / Спорт

Помічник керівника

будівництво доріг

Будівництво

2 роки 4 місяці

02.2022 - до теперішнього часу

Ведення договорів, скликання нарад, опрацювання документів а 1с документообіг, опрацювання вхідної та вихідної кореспонденції, спілкування з гостями, забезпечення життєдіяльності офісу.

Помічник директора

Glasso

Будівництво

1 рік 6 місяців

09.2020 - 03.2022

Зустріч клієнта, презентація компанії, підбір асортименту необхідного замовнику, прорахунок вартості замовлення, домовленість з менеджером по замірах за прийом об'єкта, ведення клієнта після здачі об'єкта, робота над запереченнями з клієнтами, що звернулись вперше та вагаються, підписання угод.

HR-менеджер

ефталия никон

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 2 місяці

06.2018 - 08.2020

Підбір персоналу, проведення зустрічей, розміщення вакансій на сайтах пошуку працівників, знайомство нових співробітників з колективом. Додатково в обов'язки входило опрацювання замовлення від клієнтів, перевірка проплат , робота з потенційними клієнтами, створення замовлення та передача його на склад, напрацювання нової клієнтської бази просування нового товару серед клієнтів , ведення продажу на інтернет платформах, прийом телефонних дзвінків та кореспонденції, зустріч клієнтів .

Директор

Princess

Краса / Фітнес / Спорт

7 років 8 місяців

09.2010 - 05.2018

Набір персоналу, контроль проведення занять , перевірка надходження проплат , співпраця з партнерами, організація масових заходів.

Навчалась в 1 закладі

ВТЕІКНТЕУ

Товарознавства та митної справи

Вінниця, 2016

Юлия

Помічник керівника

Вінниця

20 000 грн.

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому