Працював в 5 компаніях   26 років 7 місяців

Промисловість та Виробництво, Енергетика та Енергоносії

Начальник виробництва

Керрот Бетон

Промисловість та Виробництво

10 місяців

11.2023 - 09.2024

• Виробництво будматеріалів Забезпечення виконання денного плану по виробництву бетонних сумішей. Замовлення витратних матеріалів, планування ремонту обладнання. Виявлення помилок в роботі програмного забезпечення управління процесом виробництва. Контроль виконання будівельних робіт з монтажу утеплення приміщення заводу.

Головний механік

Віконний стандарт / ІНТЕР-НОРМ, ТОВ

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

08.2022 - 11.2023

Забезпечення безперервної роботи обладнання, підготовка та проведення ППР, капітальний ремонт обладнання. Закупівля необхідних робіт, матеріалів та запасних частин до устаткування , обробляючих центрів та обладнання з ЧПЗ. Програмування та коригування програм верстатів з ЧПЗ. Монтування нового та вдосконалення існуючого обладнання. Щоденний звіт про виконання робіт в 1С.
За рахунок проведення якісного а також попереджувального ремонту зменшилась кількість аварійних відмов обладнання, підвищилась якість продукції.

Главный инженер

Днепр-Контракт. До этого Донбасскрепь

Промисловість та Виробництво

16 років 5 місяців

07.2005 - 12.2021

Підбір обладнання для виробництва, попередній економічний розрахунок, розробка, оформлення дозвільної документації, технічних вимог, оформлення сертифікатів, супровід перевірок державними контролюючими органами, організаційно-технічні питання (від підписання договору до введення об'єкта (продукції) в експлуатацію), робота по поліпшенню споживчих якостей продукції, гарантійне і пост гарантійний супровід, логістика.

Заместитель механика

Шахта им Засядько

Промисловість та Виробництво

6 років 1 місяць

05.1998 - 06.2004

Ремонт та обслуговування гірничо-шахтного обладнання, монтаж нового обладнання , керівництво і контроль за виконанням нарядів по ремонту та обслуговуванню гірничо-шахтного устаткування, налагодження апаратури автоматизації конвеєрів і водовідливних установок. Участь у випробуваннях на ремонтопридатність та зносостійкість в тяжких умовах шахти ГШО виробництва НКМЗ. Ведення документації з випробувань з кількістю відмов та причин відмов обладнання.

Електрослюсар підземний

ш.Західно донбаська

Енергетика та Енергоносії

2 роки

09.1996 - 09.1998

Ремонт та обслуговування гірничого обладнання, налагоджування апаратури автоматизації процесів на дільницях по видобутку вугілля. Участь в монтажі обладнання для запуску нових лав по видобутку вугілля.
• Ремонт гірничого обладнання
• 5 розряд

Ключова інформація

• Творчість в розв'язанні проблем
• Ефективне управління часом
• Самодисципліна

Навчався в 2 закладах

Донецкий национальный технический университет

Энерго механические комплексы горного и обогатительного оборудования

Донецк, 2004

Донецкий горный техникум

Горная электромеханика

Донецк, 1990

Курси, тренінги, сертифікати

Тестування ПЗ

Дніпро, 2021

Кібер безпека в I. NET

Дніпро, 2021

Додаткова інформація

Особисті якості

Доброзичливий, цілеспрямований, наполегливий, з почуттям гумору. Маю водійське посвідчення з 1994 року. У вільний час та за потреби займаюсь дрібним ремонтом та обслуговуванням особистих авто

Игорь Анатольевич

Главный механик, главный инженер

Київ

45 000 грн.

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому