Працював в 4 компаніях   21 рік 1 місяць

Нерухомість та Девелопмент, Державний сектор, Промисловість та Виробництво

Начальник служби експлуатації будівель, споруд та інженерних комунікацій

ТОВ "КМС", ТОВ "Подол-Експо", ТОВ "ДДГ" ГК Нова Пошта, Вся Україна

Нерухомість та Девелопмент

3 роки 6 місяців

05.2020 - 11.2023

Організація повного циклу ремонтів та обслуговування терміналів, АПК та всіх технічних об'єктів, забезпечення постачання енергоресурсами. Було створено власні регіональні та локальні ремонтні підрозділи для обслуговування терміналів у Чернігові, Запоріжжі, Дніпрі, Одесі, Києві, Хмельницькому, Львові, Івано Франківську, Рівному та Луцьку. Робота з відповідними підрядними організаціями в розрізі будівництва та влаштуванню мереж. Річне планування робіт та закупівель. Формування, затвердження і контроль дотримання графіків капітальних та поточних ремонтів. Проведення та контроль тендерів по закупівлі матеріалів та послуг. Контроль дотримання ДНАОП, ДСТУ та інших нормативних документів, що діють на території України при виконанні робіт та після їх закінчення (дозволи, допуски, акти виконаних робіт та інше). У прямому підпорядкуванні більше 200 працівників.

Головний механік

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, ДП "Укрхімтрансаміак" Придніпровське управління.ку і торгівлі України

Державний сектор

1 рік 2 місяці

02.2019 - 04.2020

Транспортування рідкого аміаку, трубопровід м. Тольятті - м. Одеса. Повне забезпечення і технічний супровід робіт з ремонту та технічного обслуговування лінійних дільниць, обладнання магістрального трубопроводу, насосних та роздавальних станцій, мостових переходів. Модернізація обладнання, забезпечення плану з транзиту та відвантаження аміаку для зовнішніх та внутрішніх споживачів. Таких об'єктів тільки два у світі. У прямому підпорядкуванні 72 працівники.

Начальник виробництва, заступник технічного директора

ГК "Укртехнофос" , ТОВ "Світовид"

Промисловість та Виробництво

11 місяців

02.2018 - 01.2019

Виробництво та реалізація мінеральних добрив.

Безпосереднє керівництво процесом (під ключ). Закупка, контроль якості сировини та додаткових елементів. Організація виробництва, контроль якості та реалізація продукту. Підбір, навчання та контроль персоналу. Розробка та реалізація лінії внесення органічних добавок (гумати). У прямому підпорядкуванні більше 100 працівників.

Старший майстер з ремонту, механік цеху.

ПрАТ "Рівнеазот"

Промисловість та Виробництво

15 років 2 місяці

12.2002 - 02.2018

Організація та керівництво ремонтами (поточні та капітальні), технічне обслуговування обладнання хімічної промисловості. Проведення реконструкції лінії виробництва азотної кислоти УКЛ - 72 агрегату № 2. Проведення відновлення лінії виробництва азотної кислоти УКЛ - 72 агрегату № 1. Будівництво та пуск паротурбінного генератора потужністю 12 мегават в цеху НАК (неконцентрованої азотної кислоти). Викладацька діяльність - курси "Загальні питання з ОП" , "Правила виконання робіт з підвищеною небезпекою (ремонтні, вогневі, роботи на висоті, газонебезпечні), "Правила охорони праці та безпечної експлуатації технологічних трубопроводів", "Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском" та ін. для ІТП і робітничих професій. У прямому підпорядкуванні 60 працівників.

Ключова інформація

Вміння організувати команду та працювати, надійність та принциповість.

Навчався в 1 закладі

Український державний університет водного господарства та природокористування

Міське будівництво і господарство, ВіВ, інженер - будівельник

Рівне, 2002

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Відповідні посвідчення з ОП

Рівне, Харків, Київ, 2020

Знання з ОП та ПБ.

Відповідно потребують перездачі при зміні місця роботи.

НУВГП, курси "Організація управління персоналом"

Рівне, 2014

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК, Word, Exel, 1C8, Компас.

Водійське посвідчення

Категорії С, С1, В, В1. Власне авто. Впевнений водій.

ВІЛЬНЕ пересування по Україні та виїзд за кордон.

Андрій

Технічний директор, Головний інженер, Начальник виробництва.

Київ

50 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 годин тому