Працювала в 5 компаніях   3 роки 3 місяці

FMCG, Промисловість та Виробництво

Менеджер з якості

КОМПАНІЯ ЕНЗИМ, ПРАТ

FMCG

10 місяців

07.2023 - до теперішнього часу

• ISO
• Державні стандарти України - ДСТУ
• Біотехнологічне виробництво
• Здійснення заходів, спрямованих на ефективне функціонування СУЯ і СУБХП
• Розробка документів та впровадження НАССР
• План контролю: мікробіологічний та фізико-хімічний, сенсорна панель
• Співпраця з лабораторіями українськими та закордонними
• Розгляд рекламацій та коригувальних дій
• Розрахунок бюджету
• Розробка специфікацій

Інженер- технолог

Концерн Хлібпром, ПрАТ

FMCG

10 місяців

09.2022 - 07.2023

•Перевірка роботи точок випікання на предмет дотримання стандартів роботи •Консультація клієнтів, реагування на їхні рекламації, вивчення причини невідповідності якості продукції •Участь у переговорах із потенційними та існуючими клієнтами, проведення презентацій •Аудит та робота на складах логістичних операторів з метою перевірки якості продукції •Моніторинг цін по різних каналах збуту •Супровід у роботі пекарів-консультантів операційного відділу (адаптація та навчання нових працівників, вирішення організаційних питань на місці, перевірка роботи, інформування щодо робочих моментів) •Робота з технічною документацією (технічні умови, технологічні інструкції, технологічні карти по якості продукції, якісні посвідчення)

Хімік - аналітик

Концерн Хлібпром, ПрАТ

FMCG

5 місяців

04.2022 - 09.2022

Хімік-аналітик

Біскотті, ТзОВ

Промисловість та Виробництво

10 місяців

06.2021 - 04.2022

  • Проведення вибіркового контролю якості готової продукції на відповідність діючим нормативним документам
  • Здійснення відбору продукції для архіву арбітражних зразків та контроль за умов їх зберігання
  • Призупинення та заблокування руху невідповідної продукції, виявленої в результаті проведеного контролю.
  • Ведення документації
  • Контроль за процесом виготовлення продукції на різних стадіях технологічного процесу
  • Проходження внутрішніх аудитів

Кондитер

ПП агранта карат

Промисловість та Виробництво

2 місяці

07.2020 - 09.2020

  • Формування кондитерських виробів
  • Формування булочних виробів
  • Декорування виробів;
  • Пакування тістечок.

Ключова інформація

  • Уміння працювати з базовими програмами MS Office (Excel, Word, Power point);
  • знання Autocad 2d,3d;
  • досвід роботи в лабораторії з відповідним обладнанням

Навчалась в 2 закладах

Національний університет "Львівська політехніка"

Хімічні технології та інженерія/ технологія харчових добавок - магістр

Львов, 2022

Національний університет "Львівська політехніка"

Хімічна технологія та інженерія - бакалавр

Львов, 2021

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Анастасія

Технолог, менеджер з якості

Львів

Готовий переїхати: Інші країни

35 000 грн.

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому