Працював в 1 компанії   1 рік 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуючий рестораном

La Carbonara

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 10 місяців

01.2023 - 11.2024


Адміністратор ресторану,
Керуючий ресторану,
Керуючий Мережею ресторанів.

Досвід роботи Керуючим - Менеджером ресторану;
1998-2008 Одеса-Київ, мережа ресторанів "Пан-Піцца".
2008-2023 Київ, мережа ресторанів "OLIVA", "Файна Фамілія".
2024 Київ, ресторан "La Carbonara".

Навички та досвід;
° Пошук та навчання Персоналу. Організація роботи всієї Команди ресторану.
° Створення та розробка рестораної концепції під Італійську або Європейську кухні. Пошук нових ідей для розвитку компанії та створення маркетингових програм для просування у соцмережах.
° Забезпечення виконання планових показників та безперебійної роботи рестрана.
° Співпраця та допомога Шеф Кухарю у пошуку страв для нового Меню. Складання калькуляцій та технологій приготування страв. Введення калькуляцій в програму, аналіз собівартості та встановлення цінової політики. Контроль якості Страв.
° Комунікація з відвідувачами у залі ресторана. Створення для Гостей ресторана затишної атмосфери та забезпечення високоякісного сервісу.
° Аналіз витрат та доходів ресторану, фінансове планування, хоз витрати, ремонт та інше. Виведення ресторана
° Організація Доставки страв із ресторану.
° Пошук необхідних приміщень під ресторани з подальшим ремонтом, розробкою дизайну, закупівлею необхідного обладнання та меблів.

° З 2001 по 2019 роки, приймав участь в отриманні досвіду від закордонних гастротурів та різноманітних тренінгів з підвищення кваліфікації у Італії, Франції, Чехії, Турції.
° У 2010 року - отримав відзнаку по версії редакції "Kyiv Post" - "OLIVA • Найкраща мережа ресторанів у місті Київ".
° У 2011 рік - отримав відзнаку
"Ревізор Рекомендує" в ресторані Oliva на Сагайдачного.

  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Ключова інформація

Додаткова інформація

Дополнительная информация

Введите текст

Олександр

Адміністратор ресторану

Київ

46 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому