Працювала в 2 компаніях 28 років 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар
Кафе "Інь-Янь"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 3 місяці
02.2016 - 05.2020
¦ Приготування та оформлення страв
¦ Підготовка сировини, заготовок
¦ Ведення зошита витрат сировини і денного забірного листа
¦ Опрацювання та складання технологічних карт
Узгодження замовлень із клієнтами
кухар
Суємецька ЗОШ І-ІІІ ступенів, кафе "Інь-Янь"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
24 роки 3 місяці
02.1992 - 05.2016
- Розробка меню, складання технологічних і калькуляційних карт
- Особисте приготування страв
- Контроль дотримання рецептур і технології приготування страв
- Контроль якості приготованих страв
- Проведення інвентаризації залишків продукції
- Дотримання санітарних норм на підприємстві
Ключова інформація
Приготування та оформлення страв
Узгодження замовлень із клієнтами
Опрацювання та складання технологічних карт
Ведення зошита витрат сировини і денного забірного листа
Підготовка сировини, заготовок
- гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять;
- хороший окомір;
- здатність до розпізнавання невеликих відхилень параметрів технологічних процесів від заданих значень за візуальними ознаками;
- знання мір, вміння швидко і точно на око визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій;
- вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
- знання технологій швидкого приготування страв, того, як раціонально розподілити час;
- хороша координація рухів обох рук;
- оперативність;
- фізична витривалість: вміння інтенсивно працювати протягом тривалого часу без зниження результативності;
- енергійність;
- вміння імпровізувати;
- відповідальність;
- пунктуальність;
- прагнення до професійного вдосконалення.
Навчалась в 1 закладі
Радомишльське ПТУ
Радомишль, 1992
Альона
Альона
Кухар, продавець

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому