Працював в 3 компаніях   9 років 2 місяці

Банки

Головний економіст відділу організації продажів

АТ Ощадбанк

Банки

5 років 10 місяців

06.2018 - до теперішнього часу

АТ "Державний Ощадний Банк України", Киев (Банк)

Залучення клієнтів,відкриття договорів ЗКП,договори по прийманню платежів на користь ЮО,контроль виконання планів групи відділень,проведення презентацій на підприємствах,залучення на обслуговування VIP-клієнтів,укладання договорів на еквайринге обслуговування, контроль за виконанням планів продажу стахових продуктів, перевірка групи відділень на предмет якості обслуговування клієнтів, залучення клієнтів на автокредитування, іпотечні продукти, залучення клієнтів на відкриття рахунків ЮО 2600,2605,2604... та інше,підтримка відносин з крупними корпоративними клієнтами, зустрічі з новими клієнтами та існуючими, співпраця з внутрішніми відділами банку, пошук нових клієнтів та інше,листування та підтримка взаємовідносин з держслужбами м. Києва,робота з ЕЦП (накладення шифру-підпису,заміна),налагодження клієнт-банку та ПЗ на підприємствах,підтримання взаємовідносин з керівниками,бугалтерією та працівниками підприємств відносин,обробка баз клієнтів,гарячі та холодні зустрічі-дзвінки клієнтам,заведення в систему договорів,ведення воронки продажів,робота з Електронним архівом,надання довідок та виписок по рахункам ЮО уповноваженим особам організацій,проведення презентацій на підпримствах щодо покращення ділових відносин з банком, тісна підтримка відносин з керівництвом організацій та співробітників,бугалтерії та ін.,допомога у формуванні відомостей для зарахування заробітної плати та з подальшою комунікацією з банком до етапу зарахування заробітної плати на поточні (карткові)рахунки співробітникам організації,

VIP-менеджер підприємств, з кількістю співробітників,що перебільшує 50чол. (налічує більше 18підприємств),вирішення питань різного характеру співробітників організації з питань оформлення продуктів,користування...тощо.

Залучення комунальних організацій на обслуговування з договорів монетизації субсидій та пільг,2600,енергокредити з компенсуванням 70/30 від КМДА (залучення клієнтів у МСБ).

Залучення ЮО на депозити,РКО,Кредитування,

Проведення підсумків роботи підпорядкованого відділення на нарадах, Внутрішня комунікація зі співробітниками щодо прийняття ефективного процесу виконання планових показників.

Навчання співробітників навичкам продажів та будівництво відносин з клієнтами (напрацювання клієнтського портфелю ).

Перевірка підпорядкованих відділень на ознаку якісного сервісу та виконання планових показників.

Менеджер з обслуговування VIP-клієнтів

Первый Украинский Международный Банк, ПАО / ПУМБ

Банки

3 місяці

02.2018 - 05.2018

Идентификация клиентов,выплаты с ЭСКРОУ-счетов,активы,пассивы,звонки,перевыпуск карт,пин-кодов,овердрафты,холодные,горячие звонки,открытие счетов,переводы,бронь денежных средств,отчеты и др.

Спеціаліст ОКР

Альфа-Банк

Банки

2 роки 8 місяців

05.2015 - 01.2018

Оформление кредитов наличными, кредитные карты, депозиты,текущие счета, работа с кассой,консультация клиентов, перевыпуск карт, ктрахование, прием обращений и заявлений клиентов, формирование проводок,платежи населения,SWIFT-переводы, работа с ФОП, ЮЛ, платежи на основании договоров, работа с лицами-нерезидентами,идентификация,сертификаты,доп. соглашения,выплаты по наследству,работа по ноториальным доверенностям, дебетование, контроль выполнения планов, наставничество и обучение новых сотрудников, горячие и холодные звонки, подготовка ЮЛ и ФЛП для работы в сегменте Масс-бизнеса (краткая консультация по продуктам и п(Mass-Affluent,Midcorp,Afluent)реимуществам, дальнейшая передача для более углубленной консультации до открытия счетов ЮЛ.) и прочее.

Ключова інформація

Впевнений користувач. Робота з програмами MS Office -Exel,Word,PP,Outbook,Outlook,,Bars-Cryptor,Internet-браузеры,1С,АБС Б2,CRM Siebel,C-Front,IS-CARD,Slolp ,LN,ММФО БАРС,Cardmanagement,LotusNotus, Документообіг,RBS,Webbank,BPM,BWM,FGVFL,Target Finance,Klient-bank,ABS-Syrius,робота з базами даних, такими як ЄДР, Ел. Кабінет платників податків, кліент-банк, YouContrоl,soft CRM,B2B,АЦСК, Україна,пошук важливої інформації через сукупність даних з різних джерел та інше.

Професійне користування МФО,IP-телефонами, токенами та іншим. (8 років досвіду)

Навчався в 2 закладах

ЗНУ ім. Вернадського

Фінанси та кредит

Запорожье, 2013

МГПЕТ у м. Мелітополь

Економіка підприємства

Мелитополь, 2008

Володіє мовами

Англійська

середній

Німецька

нижче середнього

Російська

поглиблений

Українська

рідна

Додаткова інформація

Личные качества

Пунктуальний; Стресостійкий; Дуже багато часу приділяю навчанню в напрямку бізнес-планування та вдосконалення навичок продажів; Література; Активне спілкування; Полюбляю спорт; Дуже комунікабельний;

Дмитро

Економіст

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район, Оболонський район

35 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому