Працювала в 5 компаніях   14 років 9 місяців

Транспорт та Логістика, Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Логіст

ПП АЛМА ТРАНС

Транспорт та Логістика

5 місяців

08.2022 - 01.2023

.Організація роботи транспортної компанії в межах України та закордоном- Пошук завантажень LARDI/DELLA ;-Оформлення заявок, договорів-Планування маршрутів водіїв, та графіку роботи.- Взаємодія з клієнтами з питань завантаження, розвантаження та своєчасної доставки;- Організація роботи водіїв в рейсі;-Контроль доставки товару та взаємодія з клієнтами від моменту отримання замовлення до повного його виконання;- Контроль взаєморозрахунків;-Виписка рахунків, актів виконаних робіт, занесення інформації по перевізниках в програму 1С;-Виписка шляхових листів в 1С-Організація роботи водіїв, контроль палива;- Оформлення ЗДП-Замовлення ЦМР Страхування- Реєстрація водіїв в Є- черзі

Логіст

ТОВ Мега Транс

Транспорт та Логістика

2 роки 8 місяців

03.2019 - 11.2021

1.Організація роботи транспортної компанії в межах України: - Пошук завантажень LARDI/DELLA ;-Оформлення заявок;-Планування маршрутів водіїв, та графіку роботи.- Взаємодія з клієнтами з питань завантаження, розвантаження та своєчасної доставки;- Організація роботи водіїв в рейсі;-Контроль доставки товару та взаємодія з клієнтами від моменту отримання замовлення до повного його виконання;- Контроль взаєморозрахунків;-Виписка рахунків, актів виконаних робіт, занесення інформації по перевізниках в програму 1С;-Виписка шляхових листів в 1С-Організація роботи водіїв, контроль палива;-Кадрова політика компанії.

Помощник логиста

ТОВ

Транспорт та Логістика

1 рік 1 місяць

02.2018 - 03.2019

1. Обробка заявок. 2. Контроль завантаження та розвантаження продукції. 2.GPS моніторинг маршруту водіїв по Україні та за кордоном. 2.Ведення рейсового журналу. 3.Виписка документів 4. Оформлення документів відправлення кур'єрськими службами. 6.Перевірка звіту про рейсам водіїв. 7, Контроль розходу палива. 8.Оформлення кадрів. 9.Виписка доручень 10.Підготовка документів в МРЕО при купівлі або продажу авто. 11. Підготовка договорів до підписання. 12.Работа з великим об'ємом інформації та документації.

Менеджер по продажам

ЕВЕРЕСТ М.С., ТОВ

Промисловість та Виробництво

5 років

04.2013 - 04.2018

1. Продаж товару2.Виписка документів в 1С 8(рахунків, видаткових, ТТН, доручень)3. Складський облік (Прийом товару на склад, видача товару, списання браку)4.Облік та видача сертифікатів якості5 Ведення вхідної- вихідної документації.6. Підготовка договорів до підписання7 Оформлення дорожніх листів.8. Ведення кадрової документації компанії.9. Складання маршрутів доставки товару водіїв та контроль їх роботи.

Офіс менеджер

ТОВ Ніккей

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 років 6 місяців

09.2006 - 03.2012

1.Прийом вхідних дзвінків2. Реєстрація та робота з вхідною та вихідною кореспонденцією.3. Строрення та виписка первинної документації ( рахунки, видаткові)4. Виписка доручень.5. Оформлення договорів.6. Ведення внутрішнього документообороту компаніїї : накази, кадрова документація ( прийом-звільнення)7.Ведення складської документації ( контроль залишків, списання браку)

Навчалась в 2 закладах

МАУП

Медецинский и фармацевтический менеджмент

Киев, 2009

Киевское медицинское училище

Медицинская сестра

Киев, 2002

Інна

Логист

Київ

Дарницький район

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому