Працював в 6 компаніях 11 років 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Директор ресторану
Picarino
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
12.2019 - 06.2020
Директор ресторана
KOYA
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
02.2019 - 09.2019
Управляющий ресторана
O!Gorod
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 1 місяць
09.2015 - 10.2018
Управляющий ресторана
Good Stories
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
08.2017 - 04.2018
Менеджер ресторану
Famous
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 8 місяців
02.2013 - 10.2015
Офіціант
DANTE
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 8 місяців
06.2008 - 02.2013
Ключова інформація
Мистецтво обслуговування – Високий рівень володіння стандартами сервісу та етикету.
Лідерство та управління командою – Досвід у формуванні та керівництві командами у сфері гостинності та ресторанного бізнесу.
Навчання та коучинг – Викладання курсу "Сервіс як мистецтво" та навчання персоналу щодо стандартів обслуговування.
Комунікація – Вміння ефективно спілкуватися з клієнтами, командою та керівництвом.
Стратегічне мислення – Розуміння важливості команди та створення правильної концепції обслуговування.
Продажі та upsell – Розробка методик підвищення рівня продажів через концепцію обслуговування.
Адаптація до різних культур та регіональних особливостей – Досвід роботи у різних містах та розуміння місцевих відмінностей у поведінці гостей.
Володіє мовами
Англійська
вище середнього
Курси, тренінги, сертифікати
Ресторана справа
Додаткові курси: «Ресторатор»
- Управління персоналом – Андреїшина І.
– Теорія поколінь – Марусич О.
– Як стати магнітом для гостей
– Сервіс який продає
Додаткова інформація
Личные качества
17 років досвіду роботи у ресторанах та клубах Києва. Дружня, відповідальна, неординарна особистість з амбіціями, які допомагають досягти успіху в будь-якому середовищі. Легко знаходжу спільну мову з людьми, ефективно керую часом, пунктуальний, сповнений енергії, ідей, досягаю поставленої мети, зберігаю стабільну роботу під тиском і в стресових ситуаціях роботи. Відкритий для нової інформації, знань, навичок та можливостей для розвитку. Мотивую співробітників, щоб забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів. Успішне керування командою до 120 осіб.
Александр
Александр
Директор ресторана
Київ
Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Солом'янський район, Шевченківський район
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому