Працювала в 8 компаніях   7 років 2 місяці

Послуги для населення - інше, Архітектурні та дизайнерські бюро, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

Інструктор, Аніматор

Happy Kids Park

Послуги для населення - інше

2 роки 1 місяць

06.2021 - 07.2023

Вимоги інструктора: слідкувати за дітьми, за дотриманням вимог эксплуатації атракціонів, слідкувати за цілісністю атракціонів, робити зауваження у разі невиконання, у разі потреби вміти полагодити, якщо це можливо. Підготовка парку до роботи та закриття. Эвакуація всіх відвідувачів у разі повітряної тривоги. Вміти надати першу медичну допомогу у разі травми, якщо це можливо, або швидко викликати лікаря.

Вимоги аніматора: зробити діткам свято. Вміти зробити з дітей команду, заохотити грати всіх і по моїм правилам. Знати дитячі ігри, з реквізитом і без, дитячі тренди.

Ведучий заходів, помічник

Q-teem (Questoria)

Послуги для населення - інше

1 рік

10.2021 - 10.2022

Проводити сюжетно рольовий квест за готовим сценарієм на виїзді, досконало знати сценарій, аби вміти керувати грою, направляти людей, підказувати як краще все зробити. Квести максимально різноманітні і цікаві. Вміти завести людей на добру гру, вміти імпровізувати, якщо щось іде не за планом. Перевтілити людей у образи, з помічю реквізиту, допомогти вжитися у роль. Зробити людям свято чи просто відпочинок. Робота з максимально різноманітними компаніями людей, починаючи дітьми, дорослими днями народження чи корпоративами, закінчуючи тімбілдінгами. Робота на фрілансі.

Менеджер з продажу меблів за дизайн проектами

ТОВ CBMA

Архітектурні та дизайнерські бюро

1 рік 4 місяці

10.2019 - 02.2021

Співпрацювати з дизайнерами інтер'єрів, опрацьовувати з клієнтом всі важливі моменти в його майбутніх меблях, доводити угоду до продажу, читання психологічної літератури, стежити за тим, щоб на об'єкті все було так, як має бути. Знаходити нових дизайнерів для співпраці, у вигляді холодних дзвінків та зустрічей.

Ведуча караоке (Фрілансер)

MAFIA, мережа ресторанів итальянскої и японскої кухні

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

04.2019 - 02.2020

Вести вечір, розважати гостей караоке клубу, повідомляти про правила, приносити та нести мікрофони, включати гостям пісні та стежити за якісним звуком, правильно стежити за апаратурою, стежити за порядком у залі, продавати "Крейзі меню" (пісні позачергово і т.д. .), зовнішній вигляд має бути охайний (сукня, туфлі обов'язково), проводити конкурси та лотереї, стежити щоб останнє коло закінчилося в чітко встановлений час.

Ведуча караоке

Бар-ресторан "Double Dose"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

01.2019 - 05.2019

Безпосередньо в обов'язки входило: вести вечір, розважати гостей, включати їм пісні що б заспівати, стежити за правильною черговістю виконання, налаштовувати апаратуру, стежити, щоб усі гості поводилися згідно правил закладу, загладжувати конфлікти, якщо такі будуть, продавати так зване "Крейзі меню" (Пісні поза чергою, пісні від ведучого і т.д.) Також через брак персоналу іноді просили робити кальяни. Так що ця навичка тепер теж у мене є. Майже всі мої гості стали постійними і були засмучені, коли я пішла.

Менеджер з прийому техніки в ремонт

Сервісний центр "Тотал Сервис"

Послуги для населення - інше

4 місяці

08.2018 - 12.2018

Приймати техніку в ремонт, вести комунікацію з клієнтом та інженером, інформувати про всі етапи ремонту. Вносити прилади до бази Hansa з усіма даними, дублювати в 1С, перевіряти на прийомі/видачі на працездатність/несправність. У вільний від прийому час відповідати на дзвінки (Binotel, eyeBeam), консультувати клієнтів. Також техніка приходила "Новою Поштою" і вирушала назад. Віддалений зв'язок із клієнтом, заповнення ТТН, упаковка, проблемні питання з НП теж вирішувала я.

Пішла, тому що потрібно було працювати в режимі мультизадачності, 6 днів на тиждень.

Менеджер з туризму

Поїхали з нами

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

3 місяці

02.2018 - 05.2018

Продаж туристичних продуктів, консультування клієнтів на всіх етапах подорожі, ведення та розширення існуючої бази клієнтів, підписання договорів, видача документів.

Бариста

world coffee shop

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 10 місяців

10.2015 - 08.2017

Приготування якісних кавових та інших напоїв, обслуговування клієнтів, робота з касою та звітами, ведення обліку продукції на точці та їх закупівля, робота з постачальниками.

Ключова інформація

Розвиваюся в музиці і всім, що з нею пов'язано, бо буквально не можу жити повноцінно без неї. Я дуже люблю співати, і вокальні дані мені це дозволяють ще вчуся грати на фортепіано, планую в цьому році почати навчання гри на гітарі. Хочу проводити різноманітні заходи, як ведуча, тамада, вокаліст, можу писати під захід сценарії. За плечима вже є досвід проведення корпоративів та свят у парі з напарником.

Наразі є діючим волонтером БФ "МРІЯ.UA"

https://instagram.com/fond.mriya.ua?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ми разом з подругою відповідаємо за дитячі свята для дітей ВПО і інших свят для дітей яким це потрібно. Ми самі придумуємо сюжет на задану тему і пишимо під неї сценарій. Діти завжди лишаються задоволені та вдячні.

Також до війни приймала активну участь в онлайн стримах на ютубі в групі "Фрегли". Там ми співали пісень, які замовляли люди і розважаємо людей всякими божевільними.

https://youtube.com/user/yofragile

Навчалась в 1 закладі

Київське вище професійне училище сервісу та дизайну

Оператор пк, обліковець з реєстрації бухгалтерских данних

Киев, 2015

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Додаткова інформація

Про себе

Я активна людина і шукаю таку роботу. Я буквально не можу сидіти на місці. Відповідальність, дисципліна, комунекабельність та життєрадісність мої головні риси. Завжди готова розвиватися та вчити щось нове, прийду на допомогу у вирішенні будь-яких проблем. Без шкідливих звичок. Зараз активно займаюся спортом, маю тренування майже кожен день. Тренуюсь у залі щонайменше 1.5 години, 2-3 рази на тиждень, і вдома також не даю собі рослабитись. Вдома сама займаюсь вокалом, ф-но, ростяжкою, МФР і т.д. Я випрацювала собі систему по якій маю кожен тиждень зробити ту чи іншу кількість завдань і так тримаю дисципліну.

Так само навчаю англійську, але на якому рівні я не знаю, бо вивчаю сама,по серіалах, піснях і книжкам. Більше за мене в житті можна побачити в інстаграм під ніком @foxonova

Анастасія Сергіївна

Артист, Ведуча, Вокаліст, та інші цікаві творчі професії

Київ

Оболонський район, Подільський район, Шевченківський район

22 000 грн.

28 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому