Працював в 5 компаніях   4 роки 11 місяців

Банки, Енергетика та Енергоносії

Головний фахівець

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

1 рік 5 місяців

02.2023 - до теперішнього часу

Портфельний аналіз; фінансовий аналіз; робота з великими базами даних; моніторинг роботи відділень та дирекцій банку; імпорт даних з різних джерел; написання скриптів через PowerQuery/Power Pivot, VBA, AppsScript (Google Sheets); створення та оптимізація моделі даних; налаштування зв'язків; обробка запитів; структурування та перетворення наявних даних; написання мір у BI системі; створення візуалізації та кінцеве супроводження звітів. Участь у розробці проекту по персональним продажам мененжерів та розвитку мережі.
Розробка та підтримка звітності/презентації у середовищі Excel та PowerBI, а саме: активи, пасиви, ЧНД, ЧПД, СВОП, фінансовий результат, відображення динаміки показників, групування за бізнесами, персоналом та сегментами, розрізи по бухгалтерськими статтями, відображення план-факту для оцінки мотивації тощо.

Головний фахівець

Укренерго, НЕК

Енергетика та Енергоносії

1 рік 8 місяців

06.2021 - 02.2023

Аналіз розрахунків за договорами для подальшої автоматизації процесу; звітність з моніторингу дебіторської заборгованості.
Контроль виконання зобов'язань за договорами щодо розрахунків, шляхом автоматизації та підтримки звітності, вживання заходів щодо зниження дебіторської заборгованості учасників ринку; рекомендацій для зменшення дебіторської заборгованості, покращення договірної, фінансової і трудової дисципліни (фінансових результатів підприємства).
Участь у створенні бази даних, впровадження алгоритму, розробка власного інструменту для автоматизованого обліку (Excel/VBA), парсинг даних із зовнішніх джерел, проєктування та написання Т3 для розробників, виконання тестів/звірок для коректного розрахунку, обробка системних помилок у бухгалтерських та облікових реєстрах підприємства, комунікація з регіональними представниками юридичного блоку, створення звітів для членів правління компанії.в.о. начальника відділу (у разі відсутності)

Головний фахівець

ТАСКОМБАНК, АТ

Банки

3 місяці

03.2021 - 06.2021

Портфельний аналіз; виконання вимог та рекомендацій НБУ; робота з великими базами даних; виправлення помилок і обробка вхідних даних; реалізація власних ідей; написання SQL-скриптів; досвід роботи з DWH, співпраця з IT-підрозділом для отримання/передачі необхідних даних з метою подальшої обробки.
Автоматизація ризик-звіту на правління банку починаючи з написання глобального SQL-запиту до вітрин банку закінчуючи розробкою макросу у середовищі Excel/VBA для належного відображення поточних та історичних показників, побудова графіків і деталізація портфеля окремих підрозділів банку.Розробка та побудова звіту по динаміці руху грошових коштів в розрізі продуктів на дату.

Спеціаліст

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Банки

4 місяці

08.2020 - 12.2020

Автоматизації звітів підрозділу (написання та оновлення макросів у середовищі Excel/VBA); відповідальність за цифровий блок підрозділу; робота з великими масивами та базами даних; аналіз страхового портфеля; оцінка діяльність страхових продуктів; обробка вхідних даних з ОДБ; підтримка мережі банку.

Економіст

Sense Bank

Банки

1 рік 1 місяць

07.2019 - 08.2020

Управління корпоративних ризиків, департамент управління ризиками.
Взаємодія зі структурними підрозділами банку; робота з великими базами даних (Big Data); написання SQL-скриптів; участь у створені першого автоматизованого продукту МСБ; розуміння механізмів роботи системи прийняття рішень; аналіз скорингових карт, пошук та передача необхідних полей для впровадження автоматичного ризик-аналізу; формування ТЗ для створення інформаційних/відмовних правил по продукту; модернізація Anti-Froud системи; інтегрування гілки системи прийняття рішень; комунікація з IT-підрозділом, бізнес-підрозділом та проєктним менеджером.
Портфельний аналіз МСБ та корпоративних клієнтів; аналіз фінансової звітності позичальника; виявлення проблемних активів та моніторинг погашення кредитів; автоматизація банківських процесів з метою подальшого спостереження та аналізу; орієнтування в 351 постанові НБУ, рекомендації щодо зниження можливих ризиків.

Ключова інформація

Навички роботи з ПК - Microsoft Word, Excel (VBA просунутий рівень), Access, PowerPoint, SQL (аналітичний рівень) - Microsoft SQL Server / Oracle SQL), Power Query (високий рівень), Power Pivot (високий рівень), Power BI (високий рівень), професійний користувач ОС Windows.

Налаштування програмної (апаратної) частини ПК.

У 01.02.2020 р. закінчив курси мови програмування Pyhton.

  • Microsoft Word (12 років досвіду)
  • Вільно, використовую в даний час.
  • Microsoft Excel (10 років досвіду)
  • Просунутий, використовую в даний час.
  • Microsoft PowerPoint (10 років досвіду)
  • Просунутий, використовую в даний час.
  • Microsoft Access (5 рік досвіду)
  • Просунутий, використовую в даний час.
  • SQL (5 рік досвіду)
  • Високий, використовую в даний час.
  • PowerBi (3 рік досвіду)
  • Просунутий, використовую в даний час.

Навчався в 1 закладі

КПІ

Економічна кібернетика

Киев, 2019

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Личные качества

Вмію працювати над новими проектами, розбиратися з невідомими для мене раніше технологіями. Швидко налагоджую взаєморозуміння у новому колективі, вмію працювати в команді і вирішувати конфліктні ситуації у випадках їх створення. Шукаю нестандартні методи вирішення поставлених переді мною завдань. При роботі віддаю перевагу продумувати все до дрібниць, ставлячи себе на місце кінцевого споживача.

Судимостей не маю.

Наявність прав водія категорії «В» та власного автомобіля.

Олексій Русланович

Data Analyst (Excel, PowerBI, Power Query/Power Pivot, VBA, M, DAX, SQL)

Київ

60 000 грн.

27 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому