Працював в 10 компаніях   15 років

Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Банки

Керівник проекту

ТОВ ''СтройІнвест Днепр''

Промисловість та Виробництво

7 місяців

08.2022 - 03.2023

Місце роботи м. Житомир (Лісова промисловість, лісообробка) Запуск підприємства з виготовлення паливних гранул з "0". Організація процесу роботи, підбір кадрів, налагодження обладнання та суміжних процесів роботи підприємства. Запуск та початок виробництва.

Начальник виробництва

ТОВ Папір Мал

Промисловість та Виробництво

7 місяців

01.2022 - 08.2022

Запровадив систему ППР, розробив технологічну карту роботи обладнання, що дало змогу збільшити випуск готової продукції, зменшити простої обладнання та покращились показники завантаження обладнання. Якість готової продукції піднялась за рахунок раціоналізації роботи обладнання, своєчасного його обслуговування. Зменшилась затратна частина щодо утримання обладнання вцілому.

Директор виробництва

ТОВ РОНАКОТРАКТ

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

03.2020 - 04.2021

Запровадив систему ППР, розробив технологічну карту роботи обладнання, що дало змогу збільшити випуск готової продукції, зменшити простої обладнання та покращились показники завантаження обладнання. Вдосконалили роботу закупівельного відділу. Якість готової продукції піднялась за рахунок раціоналізації роботи обладнання, своєчасного його обслуговування. Зменшилась затратна частина щодо утримання обладнання вцілому.

Комерційний директор

ТОВ ФОРЕСТ ТЕХНОЛОДЖІ

Промисловість та Виробництво

1 рік 8 місяців

01.2017 - 09.2018

Управління і контроль зовнішньо-екномічною діяльністю підприємства, контроль роботи відділів: збуту, зовнішньо-економічних відносин, закупок, робота складів матеріалів, складу готової продукції, склад сировинно-технічної бази, керівництво транспортною службою та співпраця з логістичрими компаніями. Участь в переговорних процесах. Особиста участь в урегулюваннях претензійних моментів. Закриття спірних питань та врегулювання конфліктих моменів. Задачи:

  • аналіз активності і впливу конкурентів, просування стратегії фірми в умовах конкуренції

  • формування і ведення клієнтської бази

  • Залучення нових і работа з існуючими клієнтами.

  • оформлення комерційних предложень

  • участь в переговорних процесах

  • документальне оформлення здєлок (робота з договорами)

  • планування власної діяльн ості, направленої на збільшення об'ємів продажу.

  • планування та розробка задач работи менеджерів, контроль, мотивація и развиток персоналу.

  • планування продаж, разробка і впровадження мероприємств по збільшеннюоб'ємів продаж.

Директор

ТОВ ФОРЕСТ ТЕХНОЛОДЖІ

Промисловість та Виробництво

6 місяців

07.2016 - 01.2017

  • Керівництво деревопереробним підприємством штат 150ч. Компанія-виробник пиломатеріалів, погонажних виробів і паливн гранул. Ринок збуту - зовнішній, повністю орієнтований на експорт. Контроль якості, висока технологічність і строге виконання взятих зобов'язань перед клієнтами, привело до збільшення клієнтської бази та кількості замлелень. Місячний обсяг переробки збільшився з 2.5 тис м3 до 3.6м3. Розширився ринок продажу як на сході(Китай,Корея), так і з країнами ЄС. Проведені заходи щодо оптимізації роботи шляхом зниження простоїв за рахунок введення системи ППР та навчання персоналу. Знизився відсоток текучності кадрів за рахурок змін в системі оплаты праці, ввели соцпакет для працівників, облаштували зони відпочинку та втілили задум персональної доставки кожного працівника до місця роботи. Покращили фінансово-економічний результат підприємства. З'яв ився новий власник, який забажав продовжувати розв иток підприємства за рахунок інвестпроекту.

Брокер

ТОВ ФОРЕСТ ТЕХНОЛОДЖІ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

03.2016 - 08.2016

оформлення ЗЕД. Співпраця з митними органами, іншими дозвільними структурами.

Збільшив кількість оформлень (відвантажень) з 20 контейнерів та автомобілів до 40 /міс. Повністю налагодив безперебійну роботу з логістичними компаніями та митними органами.

Менеджер по продажам

ТОВ "Юнігран"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 7 місяців

09.2013 - 04.2015

Менеджер з продажу тротуарної плитки та суміжних матеріалів виробництва.

Збільшив клієнтську базу що дало можливість зменшити вплив дії сезонності (зменшили простій виробництва з 5 міс до 2х в рік)

Начальник відділення банку

КБ Національний кредит

Банки

1 рік

02.2010 - 02.2011

Организація роботи відділення банку після його реорганізації та дії тимчасової адміністрації, підбір персоналу. Вдалось повністю на 100% зберегти клієнтську базу, наростити депозитний і к редитний портфелі на рівні 5-7

млн. Пізнаваємість на ринку фінансових інституцій суттєво покращилась, фінрезультат дозволив втілити персональну преміальну та іншу заохочувальну програму для працівників відділення. Вдалось повністю вийти на докризові показники та збільшити клієнто- зацікавленність в банку зі стлрони алієнтів як фізичних так і юридичних осіб

Менеджер по роботі з клієнтами

ТОВ Надра Банк

Банки

9 місяців

12.2007 - 09.2008

кредитування малого та середньго бізнесу. Розширив ринок фінансових послуг та збільшив кредитний порфель з 1млн. До 4млн грн по місту та району

Менеджер по продажам

ТОВ "Вайдман-Малинська паперова фабрика"

Промисловість та Виробництво

6 років 4 місяці

07.2001 - 11.2007

Работа з клієнтською базою ,залучення нових клієнтів,робота з диллерською мережею як на внутрішньому так і зовнішньому ринках, контроль відділу обслуговування клієнів, взаємодія з відділами розвитку та якості продукциї, відділ маркетингу, врегулювання конфліктинситуацій, претензійна робота, підготовка сопроводжуючої документаціїї для відділу ЗЕД. Безпосоредня участь в розробці нових видів бумаг. Контроль фінансових розрахунків. Участь в виставках,проведення як особистих переговорів від імені компанії так і участь в складі керівництва на вищому рівні. Участь в закупівлях(тендерах) різних форм власності. Брав безпосередню участь, представляв інтереси на торгах в закупівлях Органів Державного апарату( Верховна рада, Міністерства закордонних справ та охорони здоров'я, освіти та науки)

Ключова інформація

Набутий досвід роботи в різних галузевих напрямках,а саме: підприємствах бумажно- картонної, деревопереробній сфері сфері, в сфері финансових послуг, в відлілах закупок і збуту, ЗЕД, робота з митними органами, іншими контролюючими органами, структурами державної форми власності, Готовий розглядати, освоювати та приймати особисту участь в інших проектах та галузевих напрямках.

Навчався в 2 закладах

Національна академія державної митної служби України

"Экономіка підприємства"

Ірпінь, 2006

Малинський лісотехнічий технікум

Эксплуатація,ремонт машин і механізмів лісового господарства/технік-механік

Малин, 1996

Володіє мовами

Французька

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Водійський стаж 27р(категория А,В,С)

Особисті якості

Активний,ціленаправлений,робота на результат.

Юрій Миколайович

Комерційний директор, керівник відділу продажу, директор філіалу/філії

Малин

Готовий переїхати: Київ, Житомир, Буча, Ірпінь

47 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 день тому