Працював в 4 компаніях   14 років 11 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, АПК (Агропромисловий комплекс)

комерційний директор

ТОВ "КАНЦ ТРЕЙДІНГ"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

10.2021 - 05.2022

Планування і контроль кінцевих результатів. Розробка стратегії зростання і планування тактики зростання, пріоритетів продажів. Створення ефективної структури відділу продажів. Крос-функціональна взаємодія із суміжними відділами: склад, логістика, маркетинг, фінанси, IT. Ефективна взаємодія з відділом маркетингу для збільшення продажів, валового прибутку, підвищення привабливості брендів і продуктів для дистриб'юторів, мереж і кінцевих споживачів. Вибудовування якісної та об'ємної дистрибуції. Оцінка роботи менеджерів за воронками і планами продажів. Аудит ринку (конкуренти, клієнти, ризики, сегментація споживчого попиту тощо). Управління продажами в розрізі: канали, клієнти, асортимент, трейд-маркетинг. Управління сервісною, складською і транспортною логістикою. Підготовка та аналіз виручки, контроль виконання договірних зобов'язань і фінансової дисципліни, контроль. Впровадження CRM-системи.

регіональний менеджер з продажу В2В

ВИВАТ ТРЕЙДИНГ, ООО

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 8 місяців

02.2017 - 10.2021

Розвиток та збільшення обсягів продажів, по регіонах, клієнтам та ТМ на довіреній території. Лютий 2017 – грудень 2020 року: Запорізька область, м. Маріуполь, Херсонська область, Миколаївська область. Січень 2021 – жовтень 2021 року: робота з мережею ключового партнера, м. Київ, Чернігівська область, Полтавська область, Сумська область. Завдання: побудова та розвиток партнерських відносин з клієнтами, розробка бонусних програм, збір контрактних замовлень, робота з розширення ТМ Компанії у продуктовому портфелі клієнта. На регулярній основі проведення презентацій та навчань за новим асортиментом. Забезпечення маркетингової підтримки продажів: визначення потреби, розробка заходів, організація та проведення, контроль. Збір інформації щодо дій конкурентів. Регулярно проводити аквізицію довіреної території, залучати нових цільових клієнтів. Забезпечити проведення вчасних оплат. Планування графіка проведення зустрічей, переговорів, презентацій, навчань.

Супервайзєр FMCG

Глобинський м’ясомолочний комплекс, ТОВ, НВП

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки 1 місяць

01.2014 - 02.2017

Розвиток продажів по Чернігівській області та частині міста. Виконання планових показників продажу. Регулярна аквізиція території, проведення переговорів із ключовими клієнтами, з подальшою передачею менеджеру. Торгова команда – 5 осіб. Розробка маршрутів (логістика районів). Підготовка щомісячних звітів. Підбір персоналу, навчання. Проводив роботу з національними мережами, поквартальні пропозиції щодо маркетингових заходів (проведення акцій, дегустацій), контроль проведення.

торговий представник fmcg

Глобинський м’ясомолочний комплекс, ТОВ, НВП

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 років 6 місяців

07.2007 - 01.2014

Забезпечення виконання планових показників із продажу у довіреній території. Проведення переговорів з потенційними клієнтами та укладання договорів постачання. Аквізиція території. Дотримання стандартів мерчандайзингу у торгових точках. Контроль дебіторської заборгованісті. Проведення дегустацій, презентацій товару. Проводив роботу з національними мережами. Підготовка внутрішньої звітності. З 2007 по 2009 рік працював у Чернігівській області, з 2009 по 2014 працював у м. Чернігів (національні мережі).

Ключова інформація

Наявність успішного досвіду у продажах, навички керування часом, уміння працювати в режимі багатозадачності. • В2В клієнти • Гуртові продажі • Маркетингові послуги

Навчався в 2 закладах

Чернігівський національний технологічний університет

Менеджмент/ Організація та адміністрування підприємства

Чернігів, 2015

Чернігівський Кооперативний Технікум

Фінанси та кредит/ Товарознавець-Комерційна діяльність

Чернігів, 2004

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

середній

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Водійський стаж з 2003 року. Готовий до відряджень.

Компьютерные навыки

1С, Excel, Bitrix

Місце перебування

Зараз проживаю у Польщі, місто Вроцлав.

В‘ячеслав Ярославович

Керівник відділу продаж

Інші країни

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому