Працював в 5 компаніях   21 рік 10 місяців

Послуги для бізнесу - інше, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail

завідувач господарством

ФДУ "Миколаївський район Держгідрографії"

Послуги для бізнесу - інше

4 роки 4 місяці

06.2014 - 10.2018

Керівник підприємства

ФОП Остапчук Михайло Васильович

Промисловість та Виробництво

6 років 2 місяці

11.2008 - 01.2015

Виготовлений й змонтований перший в Україні інкубатор на 2000 яєць у відповідності до вимог з європейськими нормами вирощування свійської птиці.

Генеральний директор

ТОВ "Санта-М"

Послуги для бізнесу - інше

3 роки 3 місяці

03.2005 - 06.2008

Вперше в Україні в 2007 році була запроваджена система рекуперації тепла, що виділяється на конденсаторі мультикомпресорної холодильної централі, яка встановлюється на об'єктах з виносним холодом (супермаркети, холодильні, морозильні камери та інші об'єкти. що працюють з потужними холодильними агрегатами). Після запровадження системи рекуперації тепла загальне заощадження витрат на енергоспоживання (електрика, опалення, гаряче водопостачання) зменшилось на 50%. Ефективність впровадження даного устаткування можна прочитати в часописі "Торговое дело" № 1-2 січень - лютий 2008 року стаття "Єкономия энергоносителей для вашего бизнеса" /

директор сервісного центру

ЗАТ "МАРКОМПРОД"

Торгівля роздрібна / Retail

6 років 11 місяців

04.1998 - 03.2005

Планування рекламних компаній, рекламного бюджету, реалізація рекламних та маркетингових заходів, оцінка їх ефективності. Організація роботи, управління, аналіз діяльності сервісного центру. Аналіз конкурентного середовища, оцінка конкурентних переваг інших підприємств, працюючих в сфері торгівлі холодильним, технологічним обладнанням. Укладання господарських угод, щодо поставки та купівлі - продажу. Організація та проведення майстер - класів при просуванні нового обладнання на вітчизняний ринок. Планування та управління залишками краму. Щомісячна бухгалтерська звітність фінансових результатів сервісного центру. Особиста та гуртова матеріальна відповідальність.

інженер відділу маркетингу і збуту

Маріупольський графітовий комбінат

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

07.1996 - 01.1998

В той час підприємство-монополіст було зорієнтоване на ринок Російської федерації - підприємства автомобільної промисловості на 80 %. Товарообіг був ускладнений, тому відділ маркетингу працював переважно по бартеру з автогігантами РФ. Задля розширення асортименту підприємства й подальшої переорієнтації комбінату на вітчизняний ринок за моєю ініціативою було запропоновано виробництво перліто-графітової суміші для підприємств металургійного комплексу України. На комбінаті була розроблена технологія та виготовлено устаткування для виробництва перліто-графітової суміші. Ця продукція виготовляється та відвантажується на підприємства металургійного комплексу України. Таким чином маріупольський графітовий комбінат почав переорієнтацію виробництва на український ринок.

Ключова інформація

Фахівець з вексільної справи й вексільного права, маю досвід роботи з викупу кредиторської заборгованості посередством переказних векселів та погашення дебіторської заборгованості держави за допомогою простих векселів. Брав участь у відпрацюванні такого алгоритму (1998-2000 рр) за міжнародними конвенціями, ратифікованими Україною до прийняття відповідних національних законів. За період роботи директором сервісного центру ЗАТ «Маркомпрод», що налічує 100 продовольчих магазинів, було здійснено технічне переозброєння холодильними вітринами. Не використовуючи обігових коштів завозилися вітрини в розібраному вигляді з Польщі за ціною 50% вартості вітрин в зібраному вигляді. При цьому заводом -виробником вітрин надавалось відтермінування платежу до 3 місяців. На базі сервісного центру було створено дільницю щодо зібрання холодильних вітрин.

З рештою, зібрані вітрини протягом 3-х місячного терміну роботи, самотужки окупали себе. ЗАТ «Маркомпрод» зробив технічне переоснащення власних магазинів не вкладаючи власних обігових коштів. Другим етапом технічного переозброєння стало оснащення п'яти супермаркетів «Віват» та 2-х об'єктів громадського харчування (ресторан, «фаст фуд») холодильним, технологічним обладнання з системами кондиціонування та вентиляції.

Працював з фінансовими інструментами вексельних розрахунків з множинним індосаментом, при роботі з імпортом - безвідкличним і відкличним акредитивами.

Навчався в 2 закладах

Донецький державний університет економіки і торгівлі

економіст

Донецьк, 2002

Ждановський металургійний інститут

інженер - електрик

Жданов, 1985

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Школа TeleTRADE.

Маріуполь, 2010

Міжнародний сертифікат біржового трейдера "FOREX".

Ризька школа менеджерів

Рига, 1990

Фах - управлінський соціально- психологічний тренінг.

Додаткова інформація

Життєпис

Працюю в програмах PC: Word, Exel.

Сімейний стан: розлучений. Маю доньку 1984 року народження.

Медична книжка - є.

Хронічні захворювання на момент складання резюме: хронічний ларингіт, окуляри для підтримки зору.

Є капітаном запасу зброєних сил України.

Маю водійське посвідчення категорії "Б".

Віддаю перевагу активному відпочинку. Займаюся спортом.

E-mail:santa_servis@i.ua

Viber 067-621-13-76

Віросповідання

Православний хрестянин.

Михайло Васильович

Керівник відділу маркетингу

Київ

60 000 грн.

61 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому