Працювала в 5 компаніях   21 рік 10 місяців

Промисловість та Виробництво, Нерухомість та Девелопмент

Бухгалтер

ПП Іннатекс

Промисловість та Виробництво

4 роки

03.2020 - 03.2024

Ведення бухгалтерського обліку по рахунку 631,рознесення первинної документації, облік розрахунків по авансових звітах,облік ТМЦ- (прихід,розхід,списання), облік МШП, ведення обліку поступлення та списання ПММ,енергоносіїв, ведення ОЗ та нарахування амортизації. Занесення записів в книгу придбання ПДВ складання та здача статистичної звітності, Проведення звірок з контрагентами, проведення інвентаризації ТМЦ,

бухгалтер по первичке

Спецкомунтранс, КП

Нерухомість та Девелопмент

7 місяців

02.2019 - 09.2019

Виставлення рахунків та актів виконаних робіт по контрагентах, створення ПН їх реєстрація,складання і здача податкової декларації.Ведення банку,оплата рахунків, ведення рах.631, списання ТМЦ та малоцінки.

бухгалтер

ТОВ "ДАЛЛАНС"

Промисловість та Виробництво

3 роки 2 місяці

07.2015 - 09.2018

Ведення обліку по рах.631,361,362 312 рознесення первинної документації, ведення касової дисципліни та банку (створення платіжок, продаж валюти, виплата зарплати), облік розрахунків по авансових звітах, облік ТМЦ, ведення обліку поступлення та списання ПММ, енергоносіїв. Занесення записів в книгу придбання ПДВ. Нарахування зарплати та всі відрахування, контроль за своєчасною сплатою внесків. Складання бухгалтерської звітності. Формування та подання звітів по ЄСВ та 1ДФ до ОДПІ помісячно та квартально. Формування та видача довідок про доходи. Рознесення актів виконаних робіт, та складання актів звірок з контрагентами. Проведення інвентаризації ТМЦ. Відповідальність за отримання та відправку листів на пошту. Здача статистичної звітності помісячно та квартально.

Бухгалтер по заробітній платі

ТОВ"Модуль Україна"

Промисловість та Виробництво

9 років 4 місяці

06.2005 - 10.2014

Нарахування зарплати 600чол., та усі відрахування. Ведення обліку нарахування відпускних, лікарняних, вихід.допомоги, серед.зарпл. Складання бухгал.звітності, веденя рахунків та контроль за сплатою внесків до фондів. Формування та подання звітів у фонди та 1 ДФ до ОДПІ. Формування довідок про доходи. Ведення обліку по рах.631, актів виконаних робіт,облік по підзвітним особах, облік ТМЦ, ведення обліку поступлення та списання ПММ, енергоносіїв. Ведення записів в книгу придбання ПДВ. Складання актів звірок з контрагентами. Проводила інвентаризацію ТМЦ.

Успішне проведення перевірок з відповідними фондами та ОДПІ.

Бухгалтер по заробітній платі

КП завод продтоварів

Промисловість та Виробництво

4 роки 5 місяців

01.2001 - 06.2005

Нарахування заробітної плати до 400 чол.та її облік, обрахунок лікарняних листів, декретних, відпусток, розрахункових. Складання, формування та подання звітності. Контроль за своєчасною оплатою венесків до фондів. Ведення кадрового обліку. Надання довідок про зар.плату до пенсійного фонду, та довідок про доходи в різні інстанції.

Ключова інформація

Вміння користуватись програмами 1С 7, Word,Excel, MEDoc, банківськими програмами, інтернетом. Ксерокс, сканер

Навчалась в 1 закладі

Тернопільський економічний університет

фінансист

Кам'янець-Подільский, 2004

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Сумліна, відповідальна, уважна, комунікабельна, порядна, вмію працювати в колективі, стресостійка, підбираю підхід до кожної людини у спілкуванні.

Стажування

Стаж роботи за даною професією 20років.

Зоя

Бухгалтер

Кам'янець-Подільський

17 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому